FOLK ZVEZDA PONOVO RADI NA BEBI: Seka ide na veštačku oplodnju!?
Foto: Miloš Nadaždin

Saznajemo

FOLK ZVEZDA PONOVO RADI NA BEBI: Seka ide na veštačku oplodnju!?

Stars -

Sada je došlo vreme da se ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke

Seka Aleksić žarko želi da ponovo postane majka. Zato su folk zvezda i njen suprug Veljko Piljikić, kako Kurir ekskluzivno saznaje, nedavno ponovo započeli proces vantelesne oplodnje, uz pomoć kog su dobili i sina Jakova. Prema rečima našeg izvora, pevačica je odlučna da pokuša sve da bi po drugi put postala majka.

- Seka nema ništa protiv veštačke oplodnje. Naprotiv! Rado o tome govori i čak savetuje druge žene da nikada ne odustaju, nego da daju sve od sebe i pronađu pravog lekara koji će im pomoći da se ostvare u ulozi roditelja. Seka je prvi put uspela jer je slušala svog doktora iz Beča, ali dosta joj je, kako ona tvrdi, pomogla i molitva.

foto: Vladimir Šporčić

Sada je došlo vreme da se ponovo prođe kroz ceo proces i spremna je kao zapeta puška jer ona uživa u ulozi majke - priča naš izvor blizak pevačici i dodaje da je ona već obavila pripreme za veštačku oplodnju i da je samo pitanje vremena kada će joj lekari saopštiti lepe vesti.

- Seka je uradila kompletan pregled. Hvala Bogu, sve je u redu i sad čeka trenutak da se završi sam proces veštačke oplodnje. Ona bi volela da dobije devojčicu, a ono što joj je najvažnije da dete bude živo i zdravo. Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, koja nije bila dostupna. Međutim, ona je već u više navrata za medije govorila o planovima da se ponovo podvrgne procesu vantelesne oplodnje, i nije krila da je na ovaj način već postala majka.

- Poznato je da proces vantelesne oplodnje nije brz, a suprug i ja bismo voleli da se ponovo ostvarimo kao roditelji. Uz Jakova smo shvatili da je najveće bogatstvo jednog čoveka potomstvo, Bogu hvala što nam je to darovao. Uz medicinske stručnjake i moju doktorku, iskreno se nadamo da ćemo uspeti ponovo. Želeli bismo što više dece i da nije velika razlika između njih - izjavila je Seka.

foto: Privatna Arhiva

One su pravi borci Javne ličnosti ne stide se da zatraže pomoć Uz pomoć VTO zatrudnele i Ceca i Sloboda, a planira i Goca

Svetlana Ceca Ražnatović, Ivana Peters, Ivana Selakov, Sloboda Mićalović, svojim primerima inspirisale su mnoge žene da ne odustanu od želje za majčinstvom. - Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam se opredelila za program vantelesne oplodnje u bolnici "Narodni front", kod doktora Milenka Proročica, koji je izuzetan stručnjak. Nisu me interesovale predrasude koje su u to vreme vladale u Srbiji, jer sam više od svega želela da dobijem dete. Moj pokojni suprug me je apsolutno podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece - izjavila je pevačica 2009. godine, potvrdivši da je njen sin Veljko rođen uz pomoć VTO. I Petersova je nakon zdravstvenih problema uspela da dobije naslednicu. - Imala sam policistične jajnike i morala sam to da saniram. Posle operacije ostao mi je samo jedan zdrav jajnik i moje šanse da postanem majka postale su još manje - rekla je pre nekoliko godina Ivana, koja je oberučke prihvatila predlog lekara da ide na veštačku oplodnju, što joj se i isplatilo. Da su čuda moguća, dokaz je glumica Ljiljana Jakšić, koja je veštačkom oplodnjom zatrudnela u 52.godini i rodila zdravu devojčicu. Sa druge strane, Severina Kojić je takođe išla na veštačku oplodnju, ali je zbog stresa, nažalost, izgubila bebu. Njena koleginica Goca Tržan izjavila je pak da namerava da na ovaj način ponovo postane majka.

foto: Marina Lopičić

brojke 37 godina ima Seka 5 godina se borila da postane majka 1 dete ima

foto: Printscreen/Prva

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track