IGRAČI INTERA SE PROVODILI NA PRVOJ MODEL’S OUT ŽURKI: Petak u Beogradu je dobio potpuno drugačiju dimenziju
Foto: Promo

provod u klubu bank

IGRAČI INTERA SE PROVODILI NA PRVOJ MODEL’S OUT ŽURKI: Petak u Beogradu je dobio potpuno drugačiju dimenziju

Stars -

Petak je postao omiljen svima iz drage nam prestonice zbog fenomenalnih R'n'B žurki koje se organizuju petkom na splavu „Money“, a ovaj je bio poseban zato što se održala prva Model’s Out žurka.

foto: Promo

Ova žurka održavaće se jednom mesečno i na kojoj će se svakog meseca birati najlepša devojka, koju će očekivati vredne nagrade.

foto: Promo

Na splavu ste mogli videti poznate iz raznoraznih branši. Definitivno veliki obožavaoci ove muzike, kao što je Leon, nisu zaobišli prestonički splav.

foto: Promo

U potrazi za dobrim provodom na splav su došli Branislav Lečić i Sergej Trifunović, koji su se sa društvom provodili do ranih jutarnjih sati.

foto: Promo

Pevačica Teodora Džehverović, takođe je odlučila da baš na ovom splavu provede ludu letnju noć, sa dragim prijateljem, fotografom Dušanom Petrovićem, kao i Danijela Karić sa suprugom Ivanom Mileusnićem.

foto: Promo

Takođe je poznato da sportisti vole ovu vrstu muzike, a budući da se na ovom mestu može čuti najkvalitetniji zvuk ovog muzičkog pravca, dobru zabavu nisu želeli da propuste igrač Intera Ivan Perišić, kao i domaćin žurke, fudbaler Monpeljea Mihajlo Ristić.

1 / 4 Foto: Promo

Ako niste posetili splav Money do sada, budite sigurni da, čim kročite na njega shvatićete zašto je ovo mesto posebno i drugačije od ostalih.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track