Najnovije vesti

MAJKU SU JOJ UBILI ALBANCI, IZGUBILA JE BRATA BLIZANCA, ODALA SE ALKOHOLU! Zvali su je CRNI LABUD, a njeno pravo ime malo ko zna! Pobegla je iz Srbije da bi pevala za 100 MARAKA
Foto: Printscreen Youtube

TEŠKA SUDBINA SRPSKE PEVAČICE

MAJKU SU JOJ UBILI ALBANCI, IZGUBILA JE BRATA BLIZANCA, ODALA SE ALKOHOLU! Zvali su je CRNI LABUD, a njeno pravo ime malo ko zna! Pobegla je iz Srbije da bi pevala za 100 MARAKA

Stars

Kada čujete ime Mirjana Petričević verovatno će vam biti teško da se setite ko je ona dok se ne pomene njen pesudonim Mira Kosovka. Njen život bio je posut trnjem, prepun gubitaka i sirotinje.

foto: Printskrin TV Prva

Osmeh Mire Kosovke sve je bacao na kolena za vreme Juge, a iza osmeha krila je bol i tugu. 

Dok je bila dete bila je obučena kao dečak jer tako su je oblačili otac i braća. Majku nije imala. Majku su joj, naime, ubili Albanci, pa se 1999. godine preselila u Australiju, što se kaže trbuhom za kruhom.

 

"Muka me, sine, naterala da odem. Svi moji su izbegli iz Đakovice, niko nema para, niko te ne pita kako ti je... Kada su me pozvali ljudi iz Australije i pitali za koliko novca ću otići da radim, rekla sam im: “Koliko date.” Kad nemaš para, i sto maraka je mnogo. Otišla sam i ostala tamo - rekla je svojevremeno Mira.
Pored majke, izgubila je i brata blizanca, što je uticalo na to da prestane da se bavi muzikom.

foto: Printskrin TV Prva

- Više nisam mogla da pevam, nije mi bilo ni do čega. Smrt brata me je potpuno uništila. I danas osećam veliku prazninu. Uvek je voleo da me vidi nasmejanu i lepu, zvao me je “Moj crni labude”... Posle njegove smrti bila sam emotivno ubijena, mislila sam da će mi biti lakše uz alkohol - navela je pevačica u jednom intervjuu.

 

Danas njena jedina želja je da poseti rodnu Đakovicu.

- Volela bih da vidim svoju devojačku sobu, volela bih da vidim svoje ruže koje sam ja sadila ali... Neko drugi uživa, sve je naše ostalo dole, moje braće i moje. Nije baš lako ali Bože moj. Zidovi su zidovi i kuća je kuća, Bože moj ali majku su mi ubili tada i to mi je najveća rana - rekla je ona u ispovesti za emisiju “Exkluziv”.

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...