Najnovije vesti

STARS PAPARACO! Karleuša kupuje obuću od 1.000 DINARA, a u šoping nije otišla SAMA! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

uhvaćena

STARS PAPARACO! Karleuša kupuje obuću od 1.000 DINARA, a u šoping nije otišla SAMA! (FOTO)

Stars

Jelena Karleuša kupuje samo firmiranu, skupocenu garderobu, koju vrlo često poručuje i čeka po nekoliko meseci na isporuku. Sve to plaća basnoslovno, i po nekoliko hiljada evra za jedan komad odeće ili obuće.

To je priča koju ona godinama govori kada je u pitanju njen stil oblačenja. Istina je ipak malo drugačija. Kad nema svetala pozornice i bliceva foto-reportera da je slikaju ful sređenu, Karleuša obavlja dnevne aktivnosti kao i svi drugi ljudi.

foto: Kurir

To podrazumeva i odlazak u šoping u radnje koje prodaju jeftinu garderobu, široke potrošnje. Ne mislite valjda zaista da ona uvek nosi brendirane stvari? Mi smo se uverili u to prošle nedelje, kada ju je naš paparaco sreo u centru Beograda u jednom tržnom centru gde je kupovala cipele za hiljadu dinara i još neke sitnice koje su bile na rasprodaji.

Bilo je teško da je prepoznamo. Nije imala trunke šminke, obukla je široki kombinezon i nosila je platneni šešir sa širokim obodom. Tek kada smo joj se približili (rizikujući tako da nas opet fizički napadne kao što je pre nekoliko nedelja davila i pljuvala našeg kolegu Vladimira Šporčića), shvatili smo da definitivno jeste u pitanju Jelena.

Strpljivo je čekala u redu na kasi, a s njom je bio i njen verni menadžer i prijatelj Zoran Birtašević.

foto: Kurir

I on je kupovao garderobu na rasprodaji, na muškom delu, podrazumeva se. Kada su platili ono što su kupili, zadovoljno su napustili radnju i odvezli se kući. Što i ne bi, kad je za nekoliko hiljada dinara, a ne evra, Jelena kupila sijaset stvarčica i sad će moći danima u tome da se fotografiše za društvene mreže. Ipak je ona "prva dama Instagrama". I to bez kompleksa!

foto: Kurir

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić/Foto: Vladimir Šporčić, Kurir

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...