NEZAPAMĆEN SKANDAL! NOSI LENTU MISS SRBIJE A USRED KOSOVA POKAZALA SIMBOL VELIKE ALBANIJE: Irina pozirala pred kamerama pa uz osmeh pokazala ALBANSKOG ORLA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

ovo je iznenadilo i same organizatore takmičenja

NEZAPAMĆEN SKANDAL! NOSI LENTU MISS SRBIJE A USRED KOSOVA POKAZALA SIMBOL VELIKE ALBANIJE: Irina pozirala pred kamerama pa uz osmeh pokazala ALBANSKOG ORLA! (VIDEO)

Stars -

Irina Jovanka koja se predstavlja kao Miss Srbije pokazala je rukama simbol velike Albanije i to ni manje ni više nego usred jednog takmičenja koje je održano na Kosovu i Metohiji.

Ovaj skandal o kome bruje društvene mreže naišao je i na iznenađenje samih organizatora koji to nisu očekivali.

Misica je u nekoliko navrata rukama pokazala albanskog orla rekavši da je to "oblik poštovanja" i da je "normalno da to uradi".

Nije poznato kada i ko je Irini dao lentu Miss Srbije ali to nju nije omelo da pozirajući sa dve devojke koje su predstavljale Albaniju i Kosovo, zajedno sa njima napravi još jednom pred kamerama i fotoreporterima simbol velike Albanije.

Vesna de Vinča, vlasnica modne agencije "Miss Yu", kaže da njena kompanija nema nikakve veze sa Irinom.

- Moja kompanija je uvek razmšljala o interesu naše države i naroda. Naravno da mi nikakve veze nemamo sa izborom te devojke niti sa tim ko je nju poslao. Ona sigurno nije pobedila u nekom oficijalnom takmičenju, to je neki lažni izbor. Nisam sigurna da ona zna šta radi, ali sam sigurna da dobro znaju oni koji su je poslali i koji su organizovali ovaj izbor - rekla je Vesna de Vinča u izjavi za Blic.

Kurir.rs/Foto: Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track