PEVAČICA I SPORTISTA U BRAKU NA DALJINU: Goga ostaje u Beogradu, Uroš ide u Ameriku
Foto: Sonja Spasić

dogovor

PEVAČICA I SPORTISTA U BRAKU NA DALJINU: Goga ostaje u Beogradu, Uroš ide u Ameriku

Stars -

Goga Sekulić i njen suprug Uroš Domanović nedavno su se rastali. Kako Kurir saznaje, njihov brak odlično fukcioniše, ali zbog poslovnih obaveza doneli su odluku da narednih nekoliko meseci žive na daljinu.

Pevačica se sa zajedničkim šestomesečnim sinom Vasilijem Andrejem iz Ciriha ponovo vratila u Beograd jer će evropski prvak i svetski vicešampion u brazilskom džiu-džicuu otputovati u Ameriku. Sekulićeva je odbila da ode sa mužem na put, pa je rešila da za to vreme boravi u Srbiji.

foto: Nemanja Nikolić

- Domanović krajem godine ima važne mečeve, zbog čega je prinuđen da neko vreme provede u Majamiju. Gogi bi to predstavljalo veliki napor sa bebom, u čemu se Uroš potpuno složio. On nije vršio pritisak na nju jer je svestan da i ona ima svoj posao i da mora biti aktivna u našoj zemlji. Pored svega toga, ona ne može da otkaže ugovorene nastupe, koji hrane njenu porodicu - otkriva naš izvor.

foto: Privatna arhiva

Pevačica je nedavno na jednoj promociji prokomentarisala da i dalje ne prati muža na Instagramu, ali je prijatelji obaveštavaju o njegovim objavama. - Nisam ga zapratila jer je on mene otpratio. Mislim da nema potrebe da ga pratim, svaki čas se čujemo telefonom. Nisam ljubomorna zbog njegovih fotografija, kao ni zbog komentara nepoznatih devojaka. Ali, upozoravam ih da svakako nemaju prođu kod njega jer smo u srećnom braku - rekla je pevačica i potvrdila naša saznanja o braku na daljinu.

- Biću ovde sa bebom neko vreme. Uroš se složio da moram da budem ovde. Nisam radila neko vreme i prosto moram da nastupam, od toga živim. Sigurna sam da ćemo se izboriti i da daljina neće uticati na naš odnos - rekla je Goga za Kurir.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track