SANDRA AFRIKA UHAPŠENA U CRNOJ GORI! VOZILA PIJANA U BUDVI: Pevačicu sačekala OGROMNA KAZNA! (PAPARACO)
Foto: Kurir

saobraćajci nisu hteli da joj progledaju kroz prste

SANDRA AFRIKA UHAPŠENA U CRNOJ GORI! VOZILA PIJANA U BUDVI: Pevačicu sačekala OGROMNA KAZNA! (PAPARACO)

Stars -

Sandra Afrika otputovala je svojim skupocenim džipom na nastup u Crnu Goru, ali je zbog nesavesne vožnje u pijanom stanju odvedena na trežnjenje u policiju!

foto: Kurir

Paparaco Kurira uhvatio je Sandru u Budvi kako je privode u policijsku stanicu. Ona je tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

foto: Kurir

- Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu - otkriva naš izvor.

Koliko je pevačica bila nesavesna, govori i činjenica da je počela da se ubeđuje sa saobraćajcima.

foto: Kurir

- Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra - zaključuje naš izvor, dok Sandra nije odgovorila na poruku.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.

Sve voze pijane: Pevačice naduvale silne promile

Ana Nikolić, Romana Panić, Danijela Vranić i Katarina Živković prošle su isto kao Sandra Afrika. Katarina je jednom prenoćila u Policijskoj stanici Novi Beograd, a drugi put u Dubaiju, gde je dobila i zabranu da vozi godinu dana. Ana Nikolić imala je 2,03 promila na alko-testu, kada je odvedena na trežnjenje. Vranićeva je prošla kroz tri crvena svetla, pa je naduvala 1,84 promila, a približno toliko alkohola u krvi imala je i Romana dok je vozila.

Kurir.rs/ Lj. Stanišić - N. Mijušković/ Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja