RAŽNATOVIĆI OPET SLAVE! Ceca zbog sina ne skida osmeh sa lica!
Foto: Damir Dervišagić

ponosna

RAŽNATOVIĆI OPET SLAVE! Ceca zbog sina ne skida osmeh sa lica!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović ne krije koliko je ponosna na to što je njen naslednik Veljko diplomirao na Fakultetu za menadžment i ekonomiju u Banjaluci. Ona je, navodi se, odmah podelila lepe vesti s javnošću, a u porodičnoj kući zasigurno se organizuje još jedno slavlje ovim povodom.

"Veljko i Bogdana su trenutno u Banjaluci, on je juče branio diplomski rad i moram da kažem da sam jako ponosna", ispričala je pevačica.

foto: Sonja Spasić

Takođe, ona se na kratko osvrnula i na svadbu decenije, koja se nedavno desila, pa je otkrila kakva je atmosfera u kući.

"Lepo je, super se slažemo, sumiramo utiske. Bila je prelepa svadba", ispričala je pevačica pa otkrila i koliko joj znači što će se Veljkov sin zvati kao njen pokojni suprug, Željko, kao i to da li je uticala na izbor.

"Nisam uticala, niti se iko mešao u izbor imena kada su moja deca bila u pitanju, samo suprug i ja. Potpuno je prirodno da njih dvoje odluče. Meni je najbitnije da je dete živo i zdravo, ali je jako lepo da se dete zove po svom dedi, zašto da ne? I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu", zaključila je Ceca.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, M.G/Informer/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track