DELIBAŠIĆKA I DALJE U TOP FORMI: Slađa razgibana baka
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Bravo

DELIBAŠIĆKA I DALJE U TOP FORMI: Slađa razgibana baka

Stars -

Pevačica je izvodila vratolomije na sobnom biciklu, ali je poručila pratiocima da to ne pokušavaju sami kod kuće.

Titula najrazgibanije bake ove godine definitivno pripada Slađi Delibašić. Pevačica je pokazala da i u šestoj deceniji izgleda odlično, da je u formi i da može da izvodi akrobacije.

foto: Instagram

Bivša supruga Đoleta Đoganija je u kućnoj izolaciji više nego kreativna, pa vreme provodi vežbajući, ali ne onako kako to svi ostali rade. Ona je na svoj Instagram profil postavila video na kome izvodi performans na svom biciklu. Pored klasične vožnje na ovoj spravi, Slađa je radila i dodatne vežbe - dok joj je jedna noga bila na pedali, druga je bila u vazduhu, onda je jednu nogu stavila na volan, dok je drugom preskakala pedale.

foto: Instagram

U nastavku je postavila i video s ćerkom Silvijom, s kojom je takođe radila vežbe u sobi. Majka i ćerka su pokazale da su u odličnoj formi i dale primer drugim ženama kako da vežbaju.

foto: Instagram

Slađini pratioci bili su oduševljeni njenim akrobacijama, ali im je ona poručila da to nikako ne pokušavaju sami da rade kod kuće, jer se neko može povrediti. Inače, ona važi za najzgodniju baku na estradi, a sad je jasno i kako održava top formu i zategnuto telo.

Kurir.rs/J. S./Foto: Damir Dervišagić, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja