GASILI SU MI CIGARETE PO RUKAMA, TUKLI ME DO NESVESTI! Kristijan Golubović prvi put o JEZIVIM detaljima o prvom HAPŠENJU
Foto: Damir Dervišagić

Imao je 14 godina

GASILI SU MI CIGARETE PO RUKAMA, TUKLI ME DO NESVESTI! Kristijan Golubović prvi put o JEZIVIM detaljima o prvom HAPŠENJU

Stars -

Kristijan Golubović gde je po prvi put otkrio do detalja svoj život.

"Bio sam u osnovnoj školi i došli su i odveli me na isleđivanje bez roditeljskog prisustva. Bio je tu jedan dečak koji je bio kao dobro dete i iz ugledne porodice. Odjednom je počeo da troši sve više i više novca", pričao je Kristijan o svom prvom privođenju.

"Njegova porodica je otkrila da su im nestali neki zlatni novčići i onda je sumnja pala na mene, jer sam ja bio nestašno dete. U stanici su me tukli, dete od nepunih 14 godina, gasili su mi cigarete na rukama, i danas imam ožiljke od toga", ispričao je.

"Čim se ukazala situacija iskočio sam kroz prozor i pobegao kući. Kada me je majka videla, nije mogla da veruje kako izgledam. Samo sam joj rekao: "Majko, mene više niko neće da bije. Ako dođu, ubiću ih".

Kasnije je taj dečko priznao sve, njegov otac ga je doveo u policiju.

"To što sam doživeo za mene nije bio zavor, pritvor. To je za mene bio kao odlazak na neki drugi svet, pravo u pakao. Tada se nešto prelomilo u mojoj duši i moj životni put je bukvalno posledica tog jednog događaja. Sve se promenilo, počeo sam da namerno radim loše stvari jer sam u glavi imao misao o tome kako bio dobar ili loš, opet će isto da mi se desi", ispričao je Kristijan .za Glamur specijal.

"Naravno, kasnije sam shvatio da sam time samo sebi napravio zlo, ali tada sam bio mlad i nisam mogao da shvatim to".

foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track