ZMAJ OD ŠIPOVA PUŠTEN IZ PRITVORA! Sudija Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu mu ga ukinuo, a tek da čujete ZAŠTO!
Foto: Damir Dervišagić

saznajemo

ZMAJ OD ŠIPOVA PUŠTEN IZ PRITVORA! Sudija Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu mu ga ukinuo, a tek da čujete ZAŠTO!

Stars -

Sudija Osnovnog suda u Mrkonjić Gradu ukinuo je pritvor Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaj od Šipova, jer se on obavezao da će se redovno javljati u sud. Kako se navodi, on je dao "junačku reč" te istakao da "ako ne dođe, mogu da ga kazne 100 puta strože".

"Obećavam i dajem junačku reč da ću dolaziti redovno u sud, a ako ne dođem kaznite me 100 puta strože", prenose domaći mediji Ilijine reči.

Podsetimo, Grahovcu se sudi zbog nanošenja telesnih povreda izvesnom S. S. koga je, prema optužnici, udario čekićem u glavu. Njegov advokat izjavio da je zadovoljan odlukom suda.

"U pitanju je greška, možda čak i moja zbog neodazivanja na poziv. U karijeri nisam video ovoliko policajaca u sudnici, a u pitanju je krivično delo telesna povreda", objasnio je on tada, pa podsetio da je oštećeni u postupku prethodno nožem izbo Ilijinu kravu.

Oštećeni je, kako tvrdi advokat, još ranije izjavio da ne želi krivično gonjenje Zmaja od Šipova. On je štrajkovao glađu dok je bio u pritvoru u KPZ Tunjice u Banjaluci.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track