ROMANA PANIĆ KROZ VREME: Smerna plavuša postala pljačkaš bankomata sa silikonima!
Foto: Damir Dervišagić

TRANSFORMACIJA

ROMANA PANIĆ KROZ VREME: Smerna plavuša postala pljačkaš bankomata sa silikonima!

Stars -

Romana Panić mesecima unazad u centru je pažnje zbog hapšenja u Australiji i afere "bankomat". Međutim, nije uvek bilo tako. Kada se krajem devedesetih pojavila na sceni, privukla je pažnju hitovima i simpatičnim izgledom.

foto: Printscreen

Publika je Romanu upoznala 1999. Imala je kratku, plavu kosu, koja joj je odlično pristajala. Isti izgled Romana je zadržala i tokom 2000. godine - kratka kosa, slična boja i ono što je primetno jeste da se smerno oblačila.

foto: Printscreen

Prirodni izgled zadržala je i narednih godina. Tako je 2002. godine na festivalu predstavila pesmu "Kad mi gore obrazi", a osim što je izvukla pramenove, nosila je i maramu na glavi i počela je da oblači kraće stvari.

foto: Printscreen

Kako kaže i stih njene pesme "Venera" - "po želji sam plava i crna i smeđa, visoka i mala po želji" i Romana je 2004. potpuno transformisala izgled. Od slatke plavuše postala je vatrena brineta - drastično je skratila i ofarbala kosu, a njen izgled sve je provokativniji. Već se primećuje da su joj usta punija, kao i grudi.

foto: Printscreen

Dve godine kasnije Romana se pojavljuje sa dugom kosom, mnogo ženstvenijeg izgleda. Tokom 2008. i 2009. ima sve dužu kosu, primećuje se i da je popravljala silikone u ustima, kao i da je imala neke intervencije na licu. Kosa joj je i dalje duga i nešto tamnija.

foto: Printscreen

Narednih godina ima manje-više isti izgled - dugu tamnu kosu koju je uglavnom kovrdžala, a primećuje se sve jača šminka, kao i da joj je lice sve umornije i otečenije. Ipak, oblači se sve provokativnije, pa se na jednom snimanju 2013. pojavila u bodiju i pokazala da je i dalje u formi. Godinu dana kasnije opet je iznenadila, kada se na jednom festivalu pojavila sa potpuno kratkom, tamnom boje kose. Samo godinu dana posle porasla joj je kosa, a Romana se odlučila da ponovo postane plavuša i pokazala da ne može bez transformacija frizure. To dokazuje i što je 2016. opet dosta pustila kosu i ponovo postala brineta. Primećuje se da su joj i usta nešto punija, kao i da je i dalje u top formi, zategnuta i mršava. Do dan-danas Romana nije više mnogo menjala izgled. Kosa joj je uglavnom slične dužine i boje, u šta smo se uverili kada se nedavno vratila iz Australije.

foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track