IMALA SAM STRAH DA ME NEKO PRATI! Pevačica prvi put progovorila o borbi sa DEPRESIJOM, priznala da je i ranije imala PROBLEME
Foto: Pritnscreen

o oveme je dugo ćutala

IMALA SAM STRAH DA ME NEKO PRATI! Pevačica prvi put progovorila o borbi sa DEPRESIJOM, priznala da je i ranije imala PROBLEME

Stars -

Pevačica Jelena Gerbec priznala je da se bori sa anksioznošću, a sada je otvoreno pričala o tome.

Pričajući o stanju korone, voditeljka ju je pitala Jelenu kako na nju utiče karantin i stanje korone u kom je većina onemogućena da radi svoj posao kako treba i da li oseća znakove anksioznosti zbog svega, na šta je pevačica rekla:

- Imala sam ja i ranije taj problem, nekih elemenata anksioznosti, ali verovatno je to uzrok nespavanja i neredovnog normalnog života, da imam tako neki strah da me neko prati, jer idem sama, kasno se vraćam, jer čitam u novinama svašta - priznala je pevačica.

Pričajući na ovu temu, pevačica se dotakla i depresije.

- Što se tiče depresije, sigurno je da ovo stanje utiče na sve. Ja se trudim da budem pozitivna, ali uhvatim sebe da sam u nekim momentima negativna i nervozna. Valjda smo u nekoj kolotečini, svaki dan nam je isti, znamo šta će da se desi, kada ćeš da ustaneš, skuvaš kafu, doručkuješ... Stvarno je sve postalo toliko dosadno, da nas ništa ne treba čuditi - rekla je ona u emisiji "Grand magazin".

Jelena Gerbec
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track