U MAMINIM ŠTRAMPLICAMA! Ana Sević raznežila sve novom fotkom ćerke Sene: A onda otkrila da beba nosi njeno odelce STARO 35 GODINA!
Foto: Printscreen/Instagram

DIVNO

U MAMINIM ŠTRAMPLICAMA! Ana Sević raznežila sve novom fotkom ćerke Sene: A onda otkrila da beba nosi njeno odelce STARO 35 GODINA!

Stars -

Pevačica Ana Sević porodila se 11. decembra prošle godine i na svet donela ćerku Senu. Pevačica je danas na svom Instagram nalogu objavila fotografiju koja je raznežila mnoge.

Ana Sević
foto: Damir Dervišagić

Naime, pevačica je fotografisala svoju bebu kako spokojno leži, a ono što je posebno oduševilo sve jeste Anin komentar. Sevićka je otkrila da njena mezimica nosi njenu štramplicu, staru 35 godina.

Ana Sevic
foto: Printscreen/Instagram

- U maminim štamplicama. Da li bi ove što se proizvode danas opstale 35 godina? Teško - napisala je pevačica uz fotografiju.

Podsetimo, Ana Sević ima i stariju ćerku, Lorenu, koju je dobila iz braka sa pevačem Darkom Lazićem. Ana je Senu rodila svom novom izabraniku Danijelu Nedeljkoviću. Pevačica je nedavno sumirala prošlu godinu i tom prilikom izjavila:

- Ova godina mi je donela najveći poklon - još jednu devojčicu. Uprkos svemu, za mene je 2020. godina bila izuzetno lepa. Planiram da i u novoj godini radim na natalitetu. Nadam se da i drugi razmišljaju tako jer treba imati što više dece. Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu - rekla je pevačica tada.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track