PRVA FOTOGRAFIJE ANE SEVIĆ SA ĆERKICOM SENOM! Pokazala savršenu liniju samo 2 meseca nakon porođaja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BLISTAJU

PRVA FOTOGRAFIJE ANE SEVIĆ SA ĆERKICOM SENOM! Pokazala savršenu liniju samo 2 meseca nakon porođaja! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Sević redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o najzanimljivjim dešavanjima iz svog života. Ovog puta veliku pažnju privukla je Anina najnovija objava.

Ana Sević
foto: Printscreen/Instagram

Naime, pevačica je po prvi put podelila fotografiju na kojoj pozira sa mlađom ćerkom Senom, koju je na svet donela 11. decembra prošle godine. Iako se porodila pre samo nepuna dva meseca Ana je uspela da vrati liniju kakvu je imala i pre trudnoće. Uz sliku sa svojom mlađom mezimicom pevačica je dodala stiker na kojem piše "Moja ljubav".

Ana Sevic
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Ana je Senu dobila sa Danijelom Nedeljkovićem sa kojim je već dugo u uspešnoj vezi. Ana ima i stariju ćerku Lorenu koju je dobila iz braka sa pevačem Darkom Lazićem. Pevačica se nedavno oglasila za medije i izjavila kako je njena starija mezimica oduševljena što je dobila sestru:

- Lorena je oduševljena što je dobila sestru. Ona je čak sestri dala ime Sena. A Daniel je tata za primer, brižan je i dosta mi pomaže. Mogu samo da se zahvalim Bogu na svemu - rekla je pevačica tada.

Ana Sević
foto: Pritnsreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja