SVE MI SE VIŠE SVIĐA IDEJA O KOPANJU KROMPIRA, DAJTE JOŠ PREDLOGA: Badrićeva napravila POMETNJU na mrežama, javila se i koleginica
Foto: Printscreen/Instagram

HIT

SVE MI SE VIŠE SVIĐA IDEJA O KOPANJU KROMPIRA, DAJTE JOŠ PREDLOGA: Badrićeva napravila POMETNJU na mrežama, javila se i koleginica

Stars -

Nina Badrić oglasila se povodom toga što već godinu dana ne nastupa, a odmah je usledio i odgovor njene koleginice.

Naime, Nini su predlagali da vadi krompire, s obzirom na to da postoje i drugi poslovi osim pevanja, a ona se sada našalila na taj račun.

"Srećno mi godinu dana prisilnog odmora. Nove pesme se snimaju, planova je puno u mojoj glavi, ali muzika i nastupi su ionako trenutno nebitni i zabranjeni. Sve mi je izglednija ideja o kopanju krompira (ako ima još takvih predloga za posao, samo dajte, nemojte se štedeti)", napisala je pevačica, kojoj su, podsetimo, prošle godine putem društvenih mreža mnogi nudili alternativne poslove.

"E, da znaš... Pridružujem se čestitkama proslavi dana prisilnog odmora, u istom smo sosu. Ovome nema kraja. Šaljem ljubav i sestrinski zagrljaj", napisala je Aleksandra.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:59

POKLON IZ KARANTINA! Jelisaveta Orašanin rodila naslednika, a evo koje poznate dame će još postati mame u 2021. (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track