TAMARA I ANDREANA IMAJU ISTU SUDBINU: Pevačice razvele svoje partnere, pa ih šutnule! PRAVE ZAVODNICE!
Foto: ATA Images, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

OPASNICE

TAMARA I ANDREANA IMAJU ISTU SUDBINU: Pevačice razvele svoje partnere, pa ih šutnule! PRAVE ZAVODNICE!

Stars -

Andreana Čekić i Tamara Milutinović su koleginice sa estrade, dobre prijateljice i imaju nešto zajedničko. Naime, obe su bile sa oženjenim muškarcima, s kojima su nedavno raskinule veze.

Andreana Čekić, Marko Milošević
foto: ATA Images

Doduše, i Andreana je bila u braku sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem kada je stupila u vezu sa zauzetim Markom Miloševićem, koji je bio član njenog tehničkog osoblja. I kako se tada pričalo, posao mu je upravo dao Ivan, kome je na kraju preoteo ženu.

Marko se u međuvremenu razveo, a Čekićka je još udata na papiru. Ali njihova ljubav nije uspela. Iako su imali brojne svađe, pa i tuče, oni su se mirili, sve do 4. januara, kada je Andreana definitivno stavila tačku na njihovu vezu. Tada su se fizički sukobili na odmoru na Zlataru, pa su se rastali i više nisu u kontaktu.

Saško Nikolić, Tamara Milutinović
foto: Printscreen

Što se Milutinovićeve tiče, ona se zabavljala sa kompozitorom Saškom Nikolićem. Iako svi tvrde da je bio u braku kada su počeli da se zabavljaju, ona to ne priznaje, jer ne želi da ispadne da je ona krivac za njegov razvod. Ni njihova veza nije uspela, raskinuli su posle nekoliko meseci, ali će, kako su najavili, nastaviti saradnju, jer su u poslu dobitna kombinacija. S obzirom na to da su ostali u dobrim odnosima, njihova saradnja se ne dovodi u pitanje. Kao par nisu mogli da opstanu, ali kao kompozitor i pevačica nižu hit za hitom.

Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A. P.

Bonus video:

00:15

SARA JO VATRENA KAO NEKAD! Pevačica odavno nije bila ovako SMELA, muškarcima neće biti dobro kad vide kako UVIJA KUKOVIMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track