ŽESTOKI SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David odbrusio Miliju: Ti se drogiraš, napao si me kao smrt babu!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

haos MEĐU ŽIRIJEM

ŽESTOKI SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA: Đorđe David odbrusio Miliju: Ti se drogiraš, napao si me kao smrt babu!

Stars -

Da je odnos između članova žirija "Zvezda Granda" izuzetni loš, pokazao je događaj koji se dogodio u poslednjoj emitovanoj emisiji.

Aleksandar Milic Mili
foto: ATA Images

Naime, došlo je do žestoke rasprave između Aleksandra Milića Milija i Đorđa Davida. Povod je bila Milijeva kandidatkinja Marija Gruevska, koja je u preglasavanju imala jednak broj glasova kao i Vikin kandidat Selim Selimović pa je konačna odluka ko ide direktno u šesti krug, a ko u baraž pripalaSaši Popoviću. Ovo je iznerviralo Milija.

- Šta vam je bre u p... ma...u? Šta je sa vama? Ko je glasao protiv? Ana, Đorđe i Snežana? Brate, pa to je strašno. Ovo je bre bio svetski performans. Ovo je sramota šta radite - vikao je iznervirani Mili.

Đorđe David
foto: Nemanja Nikolić

Đorđe David nije hteo da mu ostane dužan, pa je žestoko uzvratio.

- Ti se drogiraš, kunem ti se. Ti si na drogama majstore, na teškim drogama. Napao me je kao smrt na babu, ne znam koji mu je moj. Ne znam šta mu je - rekao je David.

- Ja se ne drogiram, ja sam vrlo realan i ovo je sramota šta radite. Ne možeš ti da mi pričaš, ti ne možeš da zabodeš jedan i dva, ti ne vidiš ništa, nemaš ukusa, nemaš ništa - odgovorio je Mili Davidu i nastavio:

- To ne može da se poredi, ovo što je Selim pevao je gov...ce naspram pevanja moje takmičarke. Ovo je svetska priča.

David nije hteo da mu oćuti.

- Ako može niko da mi ne upada u reč, a posebno muzički direktor. Ja se izvinjavam, da li je on rekao da je Selim sra.e? - upitao je David na kraju, ali nije dobio odgovor, pošto je Popović rešio da privede kraju ovu agoniju i pošalje Milijevu takmičarku direktno u šesti krug.

Viki Miljković
foto: Printscreen YT

Pokušali smo da dobijemo Milijev i Davidov komentar, ali se oni nisu javljali, a Viki Miljković, čijeg je kandidata Mili i uvredio, nije htela ništa da komentariše.

- Ne dajem kratke fono izjave, obratite se mom PR-u Darku Popoviću - rekla nam je Viki, a kad smo joj rekli da Darko Popović tvrdi da on nije njen PR, pozdravila nas je i spustila slušalicu.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

02:51

SVAKO IMA SVOJE AFINITETE! Ceca Ražnatović pomaže Vanji Knežević da snimi pesmu, a Đorđe David PRED KAMERAMA dao svoj sud! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track