NEBOJŠA GRNČARSKI NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Poznati maneken odgovara za ŠAMARANJE i uvrede, a pozvana i SOCIJALNA SLUŽBA
Foto: Nemanja Nikolić, Dragan Kadić

prvo osnovno tužilaštvo

NEBOJŠA GRNČARSKI NA SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU: Poznati maneken odgovara za ŠAMARANJE i uvrede, a pozvana i SOCIJALNA SLUŽBA

Stars -

Nebojša Grnčarski, vlasnik jedne poznate modne agencije kog je supruga Dragana prijavila za nasilje u porodici, pozvan je da 22. oktobra dođe na saslušanje u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu!

Kako Kurir saznaje, istovremeno je i Centru za socijalni rad naloženo da tužilaštvo obavesti da li je porodica Grnčarski u njihovoj evidenciji zbog eventulanog nasilja u porodici, kao i da li nasilje postoji.

- Dragana Grnčarski je preko advokata podnela krivičnu prijavu protiv supruga, a zatražila je i da on do okončanja brakorazvodne parnice bude udaljen iz stana kao i da mu se zabrani da joj prilazi i da je kontaktira. Navela je da je pretnje, uvrede i psihičko zlostavljanje trpela od septembra prošle godine, a supruga je optužila i da je u januaru fizički nasrnuo na nju - podseća sagovornik Kurira.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, u prijavi se navodi da joj je slao uvredljive poruke, u kojim je nazivao k*rvom, i drugim pogrdnim imenima. Fizički je, kako ona navodi, na nju nasrnuo 4. januara ove godine.

- Sedela je u sobi i čitala knjigu, kada je on izašao iz spavaće sobe i obratio joj se rečima "luzerko, nikada ništa u životu nisi napravila i deca su te provalila". Pošto ona na ove uvrede nije odgovorila, nastavio je da je vređa rečima: "Samo cigani još puše. I ciganka je mogla da mi rodi troje dece" - navodi se u prijavi.

Posle ovih reči, na koje ona nije reagovala, navodno joj je prišao, stegao je za ruke uz reči "mutava, progovori", a onda je udarao šakamo po licu.

Prema navodima prijave, Dragani je tada pozlilo, povraćala je i napustila stan. - U stan se vratila nekoliko dana kasnije, kako bi mu dala još jednu šansu. Međutim, kako je navela, situacija je postajala sve gora i ona se iselila u avgustu - navodi se u prijavi.

Nebojša Grnčarski
foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track