03:21

RASPALILA MAŠTU JAČEM POLU! Ana Kokić pojavila se NIKAD BEZOBRAZNIJA U VRUĆEM IZDANJU!

zagrejala

RASPALILA MAŠTU JAČEM POLU! Ana Kokić pojavila se pred kamerama U VRUĆEM IZDANJU! Nikad nije izgledala BEZOBRAZNIJE!

Stars -

Popularna pevačica Ana Kokić oduševila je sve kada se na jednom nastupu pojavila u potpuno neočekivanoj kombinaciji.

Atraktivna plavuša došla je u mini trikou i dubokim čizmama koji su istakli sve njene atribute, a mnogi su se složili da nikad nije izgledala atraktivnije.

Ana Kokić
foto: Kurir Televizija

Ana Kokić prvi period korona virusa rešila je da iskoristi da se dobro odmori, a sada je spremna da svoju publiku počasti novim pesmama.

- Nedavno sam završila snimanje spota, zatim radim i drugi spot, pa onda idu pesme. Bila je neka ne vaš lepa enerija tokom korone i među pevačima i među autorima i onda mi nije prijalo da radim. Krčkale su se pesme, i sada ćemo jednu po jednu da radimo - navela je Kokićeva.

Ona se osvrnula i na odnos sa bivšim mužem, vaterpolistom Nikolom Rađenom, koji je nedavno objavio da je u srećnoj vezi sa pevačicom Milicom Ristić, za koji je naglasila da će uvek biti dobar.

Ana Kokić
foto: Kurir televizija

- Mi smo bili i uvek ćemo biti u dobrim i korektnim odnosima, bez obzira na sve, jer je to odnos mame i tate. Odnos muža i žene nema veze sa tim, ali odnos mame i tate uvek mora biti dobar - kaže lepa pevačica.

Tim povodom ona se oglašavala nekoliko puta, a u jednom intervjuu za Kurir televiziju čak je poručila da svom bivšem mužu želi svu sreću u životu.

00:39

BIVŠEM MUŽU IMALA DA PORUČI SAMO JEDNO! Ana Kokić OGLASILA se za Kurir TV nakon što je otkriveno da Rađen ima NOVU LJUBAV

Tom prilikom naglasila je i da ništa ne može narušiti njihov odnos, te da je sreća njihovih ćerki na prvom mestu oboma.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track