NEDELJA PAKLA U SRPSKOM ŠOU-BIZNISU! Smrti, sahrane, novi ratovi i EPIDEMIJA RAZVODA: Estradu tresu OVI skandali! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen

BURNA NEDELJA

NEDELJA PAKLA U SRPSKOM ŠOU-BIZNISU! Smrti, sahrane, novi ratovi i EPIDEMIJA RAZVODA: Estradu tresu OVI skandali! (FOTO)

Stars -

Nedelja za nama na estradnoj sceni bila je i više nego burna.

Pevačica Ana Bekuta oprostila se od voljenog partnera Milutina Mrkonjića, a suze na njegovom ispraćaju nije skrivala. Ali ovo nije bio jedini put da se domaća estrada našla ove nedelje na groblju - proteklog vikenda kolege su se sa tugom na licima prisetile Džeja Ramadanovskog, od čije smrti je prošlo tačno godinu dana, prenosi portal 24sedam.rs

Ana Bekuta, Jovana Jeremić, Marina Visković, Saša Mirković, Sale Tropiko, Jovana Pajić
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen

Epidemija razvoda je krenula! Jovana Pajić i Sale Tropiko, poznati estradni par, rešio je da stavi tačku na svoj deset godina dugi brak. No, oni nisu jedini. Nakon mnogo nagađanja, voditeljka Jovana Jeremić potvrdila je da se rastala od svog supruga Vojislava, nakon četiri godine bračne zajednice u kojoj su dobili ćerku Leu.

Ali, da ne bi bilo sve tužno, tu je i jedan estradni rat! Započeo ga je Saša Mirković prozivkama na račun pevačice Marine Visković, koja mu nije ostala dužna.

Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja

Smrt Milutina Mrkonjića pogodila je sve koji su ga poznavali i voleli. Žena sa kojom je proveo poslednjih devet godina svog života, pevačica Ana Bekuta, nije skrivala tugu i bol na licu kada se pojavila na komemoraciji političaru, a potom i na njegovoj sahrani na Novom groblju.

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić Mrka
foto: Damir Dervišagić

Podršku su joj pružali unuci i sin, a mnoge kolege su se pojavile kako bi je svojim zagrljajem utešile. Njena koleginica Jelena Karleuša i ona nisu skrivale suze kada su pale jedna drugoj u zagrljaj, što samo govori o tome koliko je i kakvo njihovo prijateljstvo.

Dan nakon sahrane, Ana je obavestila javnost da se povlači do daljnjeg. Iako se spekulisalo da to znači da napušta takmičenje "Zvezde Granda", izvor blizak produkciji je za 24sedam otkrio da u tome nema istine. Kako nam je otkriveno, sledeće snimanje je zakazano za 10. januar, a oni očekuju da će se Ana tada vratiti tamo gde joj je mesto.

Milutin Mrkonjić, sahrana, Ana Bekuta
foto: Ana Paunković

Rat pevačice i menadžera drma estradu

Estradni menadžer Saša Mirković izneo je niz skandaloznih optužbi na račun pevačice, počev od toga da je u tajnoj vezi sa izvesnim generalom, pa do toga da mu je dužna 400.000 evra. On je otkrio da mu je jedan "lažni general" pretio i tražio otkup ugovora poznate pevačice, inače njegove navodne ljubavnice. Nedugo zatim, domaći mediji pisali su da je reč o Marini Visković, koja se odmah potom oglasila na Instagramu i istakla da je reč o laži.

Marina je istakla da je sa Mirkovićem potpisala ugovor, ali da on nijednu stavku nije ispunio, te da u njenu karijeru ništa nije uložio niti da je ona od njega uzela dinara. Zato je, tvrdi, odlučila da prekine saradnju, a pravdu će zbog svega potražiti na sudu.

U celu priču se umešao i Aca Lukas, prijatelj i saradnik Saše Mirkovića, koji je osuo žestoku paljbu po, kako je rekao, neafirmisanoj pevačici koja ga je jurila za duet. Ko će u ovom ratu pobediti i da li će uopšte biti pobednika, to je veliko pitanje na koje još niko nema odgovor.

Marina Visković, Saša Mirković, Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

Deset godina bačeno u vodu

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, obavestili su javnost da se razvode nakon decenije koju su proveli u braku. Nisu previše detaljisali, ali su istakli da ostaju prijatelji i da im je sreća njihovih ćerki najbitnija.

Pojavile su se spekulacije da je za razvod "kriva" Marija Šerifović, ali je na glasine ubrzo stavljena tačka od sve tri strane. Za 24sedam komšije nekadašnjeg para otkrile su da su odavno čule da se Sale i Jovana razvode, ali i demantovali pisanja medija da se ona iselila iz zajedničkog stana u naselju Vojvode Vlahovića.

Jovana Pajić, Sale Tropiko
foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić

Stalno je pričala o razvodu, a sad kroz njega prolazi

Jovana Jeremić, voditeljka o kojoj se svakodnevno priča i piše, nakon nekoliko meseci davanja izjava o razvodu, sada i prolazi kroz njega. Ona je obavestila javnost da su njen suprug Vojislav Milošević i ona odlučili da se rastanu, a što se tiče podele imovine, svako uzima ono što je stekao.

Jovana Jeremić
foto: Pritnscreen

No, kako se čini, voditeljka neće dugo samovati jer se zagonetno smeškala kada su je pitali da li je tačno da joj se udvara imućni muškarac poznat javnosti. Ko je to, zasada nije poznato.

Tužna godina bez Džeja

Džej Ramadanovski preminuo je na današnji dan prošle godine. Nedelja, 6. decembar 2020. godine bio je tužan dan za sve, a najviše za one koji su pevača voleli - njegove ćerke Mariju i Anu. One su, zajedno sa porodicom, prijateljima i nekolicinom kolega u subotu bile na Novom groblju, gde je pevaču održan pomen.

Džej Ramadanovski, pomen
foto: Jovan Mladenović, Damir Dervišagić

Obavljen je muslimanski obred, a suze mnogi nisu skrivali. Kada je reč o kolegama, samo je nekoliko njih došlo da ispoštuje pevača, od kog su se toliko opraštali i žalili kada je preminuo.

Podsetimo, Džej Ramadanovski je preminuo u snu, a kako je obdukcijski nalaz pokazao, njega je izdalo srce.

Kurir.rs/S.M./24sedam

Bonus video:

00:44

ESTRADA NA SAHRANI MILUTINU MRKONJIĆU: Jelena Karleuša u suzama ČVRSTO ZAGLILA BEKUTU, Mirko Kodić neutešan TUGA NA NOVOM GROBLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track