ZABLISTALA U VENČANICI OD 20.000 €, A SVATOVE MORALI DA SLAŽU Svi mislili da Nata i Dača žive bajku a OVAJ DETALJ je naslutio KRAJ
Foto: Printscreen

ona ga zaprosila

ZABLISTALA U VENČANICI OD 20.000 €, A SVATOVE MORALI DA SLAŽU Svi mislili da Nata i Dača žive bajku a OVAJ DETALJ je naslutio KRAJ

Stars -

Venčanje Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića godinama tema je gradskih kuloara, što zbog činjenice da je bilo glamurozno i nezaboravno, što zbog toga da se par šest godina kasnije razveo.

Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović
foto: Printscreen

Godina 2006. po mnogo čemu je bila zanimljiva, a događaj koji se posebno pamti, jer je mnogima istovremeno izmamio suze i osmeh na lice bilo je venčanje Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića. Pevačica i vaterpolista jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima. Ceremoniji su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a kako bi im zajednički život bio lepši i plodonosniji mladence su po izlasku iz crkve zvanice obasule belim laticama ruža. Nataša je ponela Valentino venčanicu vrednu 20.000 evra, a kasnije toga dana se presvukla, piše Stori.

U pratnji gostiju novopečeni supružnici zaputili su se potom u hotel “Park” u Natašinom rodnom gradu, gde su se venčali pred matičarem, ili se bar tako činilo njihovim zvanicama. Naime, Bekvalčeva i Ikodinović samo su fingirali opštinsko venčanje, jer nisu želeli da rastuže roditelje i saopšte im da su sudbonosno da zapravo izgovorili godinu dana ranije, samo u prisustvu kumova.

Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović
foto: Printscreen

Prvo venčanje o kojem su tajili, pop diva i sportista organizovali su nakon Ikodinovićevog povratka iz Montreala, gde je naša reprezentacija 2005. godine na Svetskom prvenstvu u vaterpolu osvojila zlato. Nataša je zaprosila Daču, a već sutradan su zakazali venčanje.

- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Imala sam bele japanke i jeftinu dugu belu lanenu haljinu. Danilo je bio presladak u farmerkama, japankama i beloj majici kratkih rukava. Isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu, kobajagi, potpisali. Trudili smo se da to sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume - otkrila je Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović
foto: Printscreen

kurir.rs/story

Bonus video:

00:26

OSTAVLJENI NA MILOST I NEMILOST ŽIVOTA! Drama Nataše Bekvalac: Pevačica ZAGLAVLJENA U SNEŽNOJ MEĆAVI, automobil joj stao! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja