00:14

Jelena Karleuša ne zna ni u raju da uživa, evo kako se provodi na plaži

sve za dobru liniju

KARLEUŠA NIKAKO DA SE SKRASI! Odsela u apartmanu gde borave VAŽNE LIČNOSTI, a evo šta RADI na ELITNOJ plaži! ON PRVI KOMENTARISAO

Stars -

Jelena Karleuša, posle porodične drame na Božić, kada je prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, trenutno se nalazi u Dubaiju, gde je pre nekoliko dana imala nastup.

Pevačica boravi u najvećem apartmanu u prizemlju velelepnog hotela, koji u svom sklopu ima i bazen, i u kojem odsedaju VIP ličnosti i važni gosti.

Karleuša je odlučila da potpuno iskoristi lepote Arapskih Emirata i da uživa u svakom trenutk. Međutim, ne bi bila Jelena da može mirno da sedi i leži na suncu. Ona svaki trenutak koristi kako bi radila na sebi pa je na Instagramu objavila video na kojem se vidi kako radi trbušnjake nasred plaže u ležaljci.

Odmah je njen kolega Nikola Rokvić, koji je takođe imao koncert u Dubaiju, komentarisao: Poznato mi nešto ovo! napisao je i tagovao suprugu Bojanu.

Nikola Rokvić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, hotel u kojem je Karleuša odsela priredio joj je dobrodošlica, a u apartmanu su je čekali cveće, sveće, egzotično voće i najskuplje piće.

00:14

Jelena Karleuša ne zna ni u raju da uživa, evo kako se provodi na plaži

kurir.rs

Bonus video:

00:07

Duško slavi rođendan, a Karleuša otišla iz Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja