02:35

Novi šok detalji gej afere naših fudbalera!

skandal

NOVI ŠOK DETALJI GEJ AFERE NAŠIH FUDBALERA! Nakon pisanja Kurira jedan se zaključao, perverzne igre se otkrivaju VOLE NA STRUJU!

Stars -

Informacija da su dva nekadašnja fudbalska reprezentativca Srbije u tajnoj gej vezi šokirala je javnost, a mnogi se već danima pitaju o kojim sportistima se radi.

Novinarka Kurira Ljiljana Stanišić, koja je obelodanila vezu nekadašnjih reprezentativaca, otkrila je nove detalje afere i koliko su fudbaleri zaista perverzni, ali i u kojim sve sferama našeg društva možete da naiđete na gej prostituciju.

- Akteri naše priče su ljudi koji su porodični, koji se u javnosti predstavljaju kao mačo meni, veliki zavodnici, ali ispod brega šta se valja, valja se to da vole i na struju i na baterije. Akteri ove priče su se odmah prepoznali, jedan je naprasno zaključao svoj profil na društvenim mrežama - ispričala je Ljilja za Kurir televiziju.

Ljija Stanišić
foto: Kurir televizija

Ljilja otkriva i to da su naši fudbaleri vrlo perverzni:

- Oni su prilično maštoviti u tim svojim igrarijama, kakvi su na terenu žestoki, takvi su i u svojim akcijama i sa ženama i sa muškarcima.

Voditeljka Sceniranja kaže da među sportistima ima dosta onih koji kriju svoju seksualnu orijentaciju.

- U svim sferama našeg društva postoje biseksualci, gej afere, muškarci koji vole samo muškarce. Do sada se o tome nije toliko govorilo. Više se spekulisalo, ali vreme je da otvorimo i tu Pandorinu kutiju - rekla je Ljilja.

Ljija Stanišić
foto: Kurir televizija

Novinarka navodi da se mnogi poznati muškarci bave gej prostitucijom.

- Gej prostitucija je posebna tema, ima ih i u politici, i u zdravstvu, prosveti, u svim sferama - rekla je Stanišić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:03

AFERA TRESLA SRBIJU! POZNATI SPORTISTA PRED RAZVODOM ZBOG PROSTITUTKE! Makro bez dlake na jeziku otkrio: Klijentima RAĐAJU I DECU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track