14:21

Dado Polumenta o svojoj karijeri, supruzi Ivoni i novim pesmama

Svi su oduševljeni novom pesmom

NEKADA ZAVODNIK ZA KOJIM SU LUDELE MNOGE ŽENE, DANAS PORODIČAN ČOVEK! Evo kako sada izgleda popularni Dado Polumenta (VIDEO)

Stars -

Kažu da se on numerom "Moja je" koja je već u trendingu vraća polako, ali sigurno na muzičku scenu.

Znamo za koju ženu bi u pesmi Dado Polumenta i život dao, a da li je to u stvarnosti njegova supruga Ivona ispričao je Dado Polumenta.

- Moja sestra od strica je Alisa Polumenta je napisala ovu pesmu. Želeo sam na samom startu da imamo jednu ovakvu priču. I Mahdi i Alisa žive u Sarajevu i svi smo dali sve od sebe da ova saradnja lepo zaživi. Komentari su lepi. Definitivno je to to. Navikao sam publiku na dobre numere - rekao je Dado Polumenta u Jutarnjem programu Kurir televizije.

Dado Polumenta je nekada važio za velikog zavodnika, ali se oženio suprugom Ivonom i oni imaju veoma skladan brak. Dado je nešto promenio svoj izgled - pustio je bradu i ima neformalniji i ležerniji stil, ali je i dalje ostao lep, a verujemo i privlačan nežnijem polu.

Dado Polumenta
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Damir Dado Polumenta je crnogorski pop-folk pevač, producent, aranžer i tekstopisac koji je popularnost stekao 2008. godine duetskom pesmom „Ljepša od noći“ koju je otpevao sa svojim stricem Šakom Polumentom. Rođen je 29. avgusta 1982. godine u Bijelom Polju.

Dado Polumenta
foto: Kurir Televizija

U svet muzike Dado je ušao vrlo rano. Pre nego što je postao pevač svirao je bubnjeve, klavijature i harmoniku. Prvi album je snimio 2001. godine pod naslovom „Jasmina“.

Dado Polumenta
foto: Kurir Televizija

Tada je počeo da nastupa u beogradskim lokalima. Ipak, prelomni trenutak u njegovoj karijeri desio se 2008. godine kada je sa stricem Šakom Polumentom izdao pesmu „Ljepša od noći“.

01:48

DADO POLUMENTA O SUPRUZI IVONI: Ona je moj anđeo čuvar

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

07:23

UKLJUČILA SE SUPRUGA DA DA POLUMENTE SA ĆERKICAMA: Pevač sveta od sreće, a evo zašto im je dao imena ALIA i ALEA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track