VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU I S TIM HOROROM MORA DA ŽIVI! Ivana iz Kursadžija pre 5 godina prošla PAKAO, a evo gde je našla SPAS
Foto: Printscreen Facebook

iskreno

VERENIK JOJ PUCAO U GLAVU I S TIM HOROROM MORA DA ŽIVI! Ivana iz Kursadžija pre 5 godina prošla PAKAO, a evo gde je našla SPAS

Stars -

Glumica Ivana Panzalović iza sebe je hrabro ostavila mnoge nedaće koje su je zadesile uz pomoć porodice, prijateja i kolega, ali i stručnih lica.

Ivanu svi pamte po ulozi profesorke u seriji "Kursadžije", ali i zbog nesreće koja ju je zadesila kada je dečko pucao u nju, a potom i presudio sebi.

"Kursadžije" su epoha od tri godine, u kojoj smo mnogo radili, snimali, putovali sa predstavom. Sa moje 23 godine je bilo vrlo uzbudlivo i bezbrižno, a danas se desi da me se javnost seti po tome, iako je prošlo dosta vremena. To je jedan i te kako lep period mog života, u kom sam stekla prijatelje, među kolegama s kojima sam u redovnom kontaktu, iako ne stižemo često da se vidimo.

Ivana Panzalović
foto: Printsceeen Instagram

Mnogi bi, pa tako i Ivana, voleli da se neke stvari nisu desile u njenom životu i da može da ih izbriše. Pre pet godine glumica je prošla kroz pakao kada je njen tadašnji verenik pucao njoj u glavu, a zatim izvršio samoubistvo.

- Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena, rekla je ističe glumica i dodaje da je potražila i pomoć stručnog lica.

- Naravno da sam imala pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne.

Panzalovićeva dodaje da te kobne trenutke svog života nikada neće moći da zaboraviti i da će jednostavno morati da živi sa tim.

- Da zaključim, ne mogu gumicom da izbrišem ružne stvari koje su se desile, ali sam naučila da živim sa tim. Danas se recimo mnogo više smejem i mnogo više uživam u svakom trenutku svog života. Teško da ću sebe zateći malodušnom. Dakle, volim svoj život i sa ljubavlju prilazim svemu čime se bavim, kako u poslu, tako i privatno.

Za sam kraj, glumica je rekla da je na emotivnom planu sve u potpunosti onako kako i treba da bude.

- Da, imam emocionalnu podršku i divnog partnera i činimo jedno drugo srećnim - istakla je glumica.

Ivana Panzalović
foto: Instagram

kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track