MALO MAČJE OČI, SILIKONI, NOVI AUTIĆ! DALILA MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Dragojevićka ide na pravi REMONT posle Zadruge! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BIĆE SKROZ DRUGAČIJA

MALO MAČJE OČI, SILIKONI, NOVI AUTIĆ! DALILA MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Dragojevićka ide na pravi REMONT posle Zadruge! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalilu Dragojević javnost je upoznala kao učesnicu rijalitija Parovi, a primetno je da je na početku svoje javne karijere izgledala potpuno drugačije.

Ona nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i zahvatima, a svojevremeno je čak objavila i video vađenja silikona iz usana jer je želela da se vrati "prirodnom izgledu".

Nakon turbulentnih par meseci u Zadruzi, gde je pred kamerama prevarila muža, a onda se i pobila sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je promenila mišljenje.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Na Instagramu je objavljen video Dalile Dragojević koja otkriva da će po izlasku iz Zadruge zapucati kod plastičnog hirurga.

"Malo mačije oči, pa stavim silikone, kupim nov autić i onda: 'Izvini, je l' se znamo?", priča Dalila, a Milica je kritikuje da ne preteruje jer je lepa.

"Ma, neću ja promeniti lični opis", govori Dalila, a Viki joj dobacuje "samo si*e".

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja