LUKAS PRETI OTKAZIVANJEM! Ako se ne ispune OVI USLOVI, pevač se povlači iz TAKMIČENJA za predstavnika na Evroviziji!
Foto: Emilija Jovanović/ Espreso

šok

LUKAS PRETI OTKAZIVANJEM! Ako se ne ispune OVI USLOVI, pevač se povlači iz TAKMIČENJA za predstavnika na Evroviziji!

Stars -

Producent Saša Mirković odgovorio je RTS na saopštenje koje su dali kao odgovor na optužbe Mirkovića i Ace Lukasa.

"Poštovani nasamareni gledaoci izbora za pesmu za Evrovizije, kao neko ko zna apsolutno sva pravila Eurosonga, organizator Beovizije i poznavalac svih muzičkih takmičenja, dužan sam da vam se obratim.

Prvo želim da vam se izvinim na svim medijskim hajkama usmrenim ka gospodinu Lukasi i meni. Nismo miljenici menadžmenta javnog servisa.

Kako je njihova parola "Vaše pravo da znate sve", molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija. Pitam se čega se boje?!?

Ako misle da je lobiranje i manipulacija neophodna za najveću zvezdu na Balkanu uveravam ih/vas da to nije ni potrebno, a ni moguće.

Žao mi je sto je čelnicima RTS to razlog ovakve nepravde. Ipak, polaze od sebe pa im pravdam ali ne dozvoljavam manipulaciju građana.

I za kraj, ukoliko se članovi žirija ne objave do sutra u podne, Aleksandar Vuksanović neće nastupati na ovom takmičenju", stoji u saopštenju Saše Mirkovića.

Saša Mirković, Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Radio Televizija Srbije oglasila se povodom konferencije za novinare učesnika na pesmi za Evroviziju Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima.

RTS navodi da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda, neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda njihove kuće.

"Kao dobar domaćin pružićemo svim izvođačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika. Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade. Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i medju takmičarima na Pesmi za Evroviziju nećemo odgovarati nikome lošim tonom. Sve tvrdnje iznete protiv RTS pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrđuju činjenice. Radio televizija Srbije će i pored svega, organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih gradjana Srbije. Svima učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj Pesmi za Evroviziju i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS", navode iz RTS.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

HOĆU DA POBEDIM NA EVROVIZIJI! Aca Lukas žestoko potkačio ostale kandidate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja