01:26

Karleuša na nesvakidašnji način komentarisala Anastasijin nastup, PA PROGOVORILA O KONSTRAKTI!

potpuno iskreno i drugačije

ŽESTOKA PROVOKACIJA ILI PRIMIRJE?! Karleuša na nesvakidašnji način komentarisala Anastasijin nastup, PA PROGOVORILA O KONSTRAKTI!

Stars -

Jelena Karleuša je pred novinarima, pre nastupa u poznatom beogradskom lokalu, odgovarala na pitanja novinara, a među njima našlo se i jedno veoma zanimljivo, a to je da prokomentariše prvi nastup Anastasije Ražnatović.

- Ne bih stvrano na tu temu. Mislim da se svako bori za sebe, za svoje parče hleba i slave. Svako daje 300%, neko 300, neko 3%, ali savko se bori kako misli da treba - rekla je Karleuša kada su je novinari upitali da prokomentariše nastup Anastasije Ražnatović - rekla je Jelena Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Kurir Televizija

Jelena Karleuša je prokomentarisala i Konstraktinu pobedu, ali i svoju prijateljicu Saru Jo i mladu pevačicu Zorju.

- Znala sam da će Konstrakta da pobedi, bila sam prosto, pa sigurna. Navijala sam svim srcem i za dragu Saru Jo. Bilo je tu još dobrih izvođača. Pevački je Zorja bila fantastična, mislim da je pesma bila neadekvatna, ali kada bi joj neko napravio adekvatnu pemu ona bi mogla da bude svetska zvezda - rekla je Karleuša.

Jelena Karleuša
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track