03:34

Hit savet koji je Minimaks dao Suzani Mančić

SCENIRANJE

MALA, D*PE UZA ZID! Hit savet koji je Minimaks dao Suzani Mančić: Ispričala nepoznate detalje iz života LEGENDARNOG NOVINARA

Stars -

Gošća večerašnjeg sceniranja bila je poznata srpska voditeljka i multimedijalna ličnost Suzana Mančić.

Ona je Vanji Camović, između ostalog, ispričala i o svojim počecima, kolegama, o tome ko je zaslužan za njen profesionalizam, ali i o pokojnom Milovanu Iliću Minimaksu.

- Tu su bili i Milovan Ilić Minimaks, Miki Jevremović, Oliver Mlakar, radila sam sa Vesno Zmijanac, Tomom Zdravkovič, Milkom i Živanom Saramandićem, Majom Odžaklijevskom, Oliverom Mandićem, sa Mikijem Jevremovićem - ispričala je Suzana Mančić voditeljki Vanji Camović u Sceniranju.

Suzana se posebno prisetila Mikija Jevremovića.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

- Miki Jevremović me je uveo u svet profesionalizma. Zhvalana sam mu tome. Desilo se da na jednoj Hit paradi moja grupa peva prateće vokale za njegovu pesmu "Kako ti je ime devojčice", i ja sam mu se dobala, sem toga što sam Valjevka, vidiš kako je Valjevo iznedrilo tih nekih umetnika, i voditelja - zaboravila sam i Miću Orlovića i sa njim sam radila - rekla je Suzana.

Suzana Mančić ispričala je da nikada nije mislila da sve zna.

- Bila sam pametna. Nisam mislila da sve znam. Sad se pojave na televiziji i misle da sve znaju - rekla je Suzana Mančić.

A onda se osvrnula na Milovana Ilića Minimaksa i sećanju na njega.

Minimaks
foto: Kurir Televizija

- Od Minimaksa sam dobila jedan fantastičan savet a to je - "Mala, pamet u glavu i dupe uza zid". Tim rečima. Nisam do tada upoznala čoveka koji je bio toliko duhovit i koji toliko brzo misli. Shvatila sam da moram da nađem neki svoj stil. Divno smo sarađivali - voleli smo da putujemo, jedemo i pijemo, da se šalimo - ispričala je Suzana Mančić u sećanju na Minimaksa.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:05

Suzana Mančić ispričala kako su izbrisane INTIMNE scene sa Radošem Bajićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track