RUŽICA VELJKOVIĆ U AFERI VIP PROSTITUCIJE A GODINAMA KRILA ŠTA RADI?! Njen otac očajan: Na lekovima sam, mi smo POŠTENI ljudi
Foto: Damir Dervišagić

nova lista

RUŽICA VELJKOVIĆ U AFERI VIP PROSTITUCIJE A GODINAMA KRILA ŠTA RADI?! Njen otac očajan: Na lekovima sam, mi smo POŠTENI ljudi

Stars -

Marija H, jedna od devojaka koje su pale u akciji protiv organizovanja prostitucije, potvrdila je da se bavi najstarijim zanatom, pa je detaljno opisala s kojim devojkama je orgijala u Makedoniji, kao i koliko je koja zaradila.

Marija je navodno tvrdila da je na "posao", tj. put, krenula sa Ružicom Veljković, bivšom modelsicom i pobednicom rijalitija "Parovi" (2016), Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea, kako je prenela "Republika".

Ružica je poslednjih godina potpuno nestala iz javnosti, te su o njoj dozirano dospevale informacije do medija. Ona je u gorepomenutom rijalitiju odnela pobedu 2016. godine i osvojila glavnu nagradu od 30.000 evra, ostavivši na drugom mestu Nenada Marinkovića Gastoza, sa kojim je imala turbulentnu romansu.

Ona je sada majka jedne devojčice, dok o trudnoći i detetu nijednom nije pričala javno. Ružica je dobila ćerku Sofiju sa izvesnim Markom, koji je inače doktor u Švajcarskoj, a trudnoću je čuvala u tajnosti gotovo do samog porođaja.

Ekipa "Paparaco lova", uspela je da je uhvati prošle godine, dok je sa mužem šetala Knez Mihailovom ulicom u Beogradu, a tada se srdačno pozdravila sa učesnikom "Zadruge" Lepim Mićom, koji se takođe dovodio u vezu sa prostitucijom.

Ružica prethodnih godina, makar javno, nije imala zanimanje, dok se nekada predstavljala kao manekenka, rijaliti učesnica, pevačica i drugo. Njen otac Aleksandar je jednom prilikom komentarisao priče da se ona bavi prostitucijom.

Ružica Veljković
foto: Dragana Udovičić

- Na lekovima sam za smirenje. Mi smo pošteni ljudi, moja deca su poštena. Držimo cvećaru i radimo posao kao i svi drugi građani. Moja ćerka je manekenka, radila je dosta revija - kazao je bio Aleksandar Veljković za "Kurir".

Ružica je prošle nedelje, posle čak sedam godina, objavila svoju fotografiju na Instagramu.

- Kad upališ Insta, svašta novo, a ti ne znaš ništa - navela je tada.

- Kako je Marija Halas sama priznala, Duško Banjac je 26. marta 2022. namestio klijente njoj i nekim devojkama, dok je i Anamarija Kikoš namestila jednoj. Tada je, prema njenim rečima, s Ružicom Veljković, Dajanom Tripunović, Martinom Rajić, Ivanom Birinji i devojkom po imenu Tea pošla na put. Dajana, Martina i Halasova su krenule njenim kolima, dok su ostale devojke bile s vozačem. Taj vozač se zvao Miloš i vozio ih je u audiju 8. Sve su stigle oko 20 časova u Makedoniju u hotel na granici s Grčkom - rekao je, podsetimo, izvor iz MUP za medij spomenut na početku teksta, te dodao da je Marija H opisala šta ih je čekalo tamo kada su stigle:

- Kako je rekla, ona se s ostalim devojkama prvo zezala, igrala, pila, pa čak i ostala bez klijenta samo zbog toga što se on napio. Pričala je da je trebalo da pruži uslugu jednom klijentu, ali se on toliko napio da, na kraju, nije bila ni sa kim intimna. Halasova je tvrdila da su ostale devojke Ružica, Dajana, Martina i Ivana imale klijente. Vratile su se drugačijim rasporedom sedenja u Srbiju. Takođe, Marija je tvrdila da je Banjac našao klijente u Makedoniji za Martinu, Dajanu i Ružicu, dok je Ivani klijenta našla A. K. s Banjcem ne priča zbog nekih nesuglasica, ali kada želi da joj namesti klijenta, obično se obrati Martini Rajić i kaže: "Pozovi Mariju". Zatim je ona pozove i onda novac, na kraju, kada završi s klijentom, da Martini da preda Duletu.

Ružica Veljković
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs

Bonus video:

01:05

Dušica Grabović ekskluzivni snimak ugovaranja prostitucije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track