02:40

JEDE SVE, A LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA! Mia Borisavljević nakon 2 porođaja otkrila tajnu VITKE FIGURE: Samo OVO joj je pomoglo!

izgleda NIKAD BOLJE

JEDE SVE, A LINIJU DOVELA DO SAVRŠENSTVA! Mia Borisavljević nakon 2 porođaja otkrila tajnu VITKE FIGURE: Samo OVO joj je pomoglo!

Stars -

Pevačica Mia Borisavljević nedavno je imala nastup u popularnom klubu, a svi su primetili da pevačica izgleda bolje nego ikad.

Nakon dve trudnoće, Mia je dovela liniju do savršenstva, a kako otkriva, jedino čega se pridržava je umerenost.

- Ne znam da li sam dovela liniju do savršenstva, treniram redovno i bez opterećenja. Nisam neko ko se meri stalno i ko preterano vodi računa o tome šta jede. Nikada nisam bila u situaciji da imam neki preveliki višak, verovatno se zato nikad nisam ni opterećivala - iskreno je odgovorila pevačica.

Mia Borisavljević
foto: Kurir televizija

Mia Borisavljević otkrila je da iako ima planove za veliki koncert, još nije trenutak za njega.

- Dva puta sam žrtvovala karijeru zbog moje dve trudnoće i to je normalno, svaka žena to mora da uradi bar jednom u životu. Nije mi uopšte žao zbog toga. Tek sada treba da radim na svojim pesmama i svom albumu. U mom životu se nametnuo još jedan prelep posao, koji obožavam, ali ne želim da se odreknem ni jednog ni drugog. Sada moram da balansiram i između dvoje dece i između dva posla. Kad budem osetila da sam postavila sve na svoje noge, praviću koncert - otkrila je Mia za Kurir televiziju.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:28

MINIĆ I DUGE NOGE POSLE POROĐAJA! Mia Borisavljević MAMI UZDAHE: Novopečena mama IZAŠLA U PROVOD

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track