PRVI PAPARACO MARIJE VELJKOVIĆ POSLE SKANDALA SA ĆERTIĆEM! Evo gde smo uhvatili voditeljku Slagalice i u kakvom RASPOLOŽENJU! FOTO
Foto: Kurir

KURIR EKSKLUZIVNO

PRVI PAPARACO MARIJE VELJKOVIĆ POSLE SKANDALA SA ĆERTIĆEM! Evo gde smo uhvatili voditeljku Slagalice i u kakvom RASPOLOŽENJU! FOTO

Stars -

Voditeljka Marija Veljković izašla je iz ilegale nakon što je kao bomba odjeknula vest da je navodno imala aferu sa nekadašnjim učesnikom "Parova" i kaskaderom Urošem Ćertićem.

Kurir paparaco je uhvatio voditeljku Slagalice u jednom beogradskom tržnom centru dok je šetala.

Marija je bila u ležernom izdanju, a kako smo primetili osmeh nije skidala sa lica, a društvo joj je pravila ženska osoba.

1 / 7 Foto: Kurir

Podsetimo, Uroš Ćertić je nedavno izašao u javnost sa pričom da je bio u aferi sa voditeljkom.

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš za Svet.

Marija Veljković, Uroš Ćertić
foto: Dragan Kadić, Marina Lopičić

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

BIĆE HAOS! UROŠ ĆERTIĆ SUROVO IZVREĐAO JOVANU JEREMIĆ: Ima više lapsusa od ZMAJA OD ŠIPOVA, za nju se svašta priča po BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track