TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA KAĆI ŽIVKOVIĆ: Glasne žice su joj otišle od ALKOHOLA! Sanja Marinković je uradila PRAVU STVAR!
Foto: Privatna Arhiva, ATA images

bukti rat

TAMARA ĐURIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA KAĆI ŽIVKOVIĆ: Glasne žice su joj otišle od ALKOHOLA! Sanja Marinković je uradila PRAVU STVAR!

Stars -

Pevačica Katarina Živković je dala oštre komentare na račun devojaka koje se bave prostitucijom, istakla je da je veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti i da su one prostitutke.

Tim povodom se oglasila starleta Tamara Đurić stala je u zaštitu starleta. Ona je odgovorila Katarini Živković na tvrdnje da se one bave prostitucijom.

"Kada je završila roštiljijadu u Leskovcu došla je u Beograd u Zvezde Granda i završila na dvanaestom mestu. Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Zapravo, ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Jedinu pametnu stvar koju je Sanja Marinković uradila jeste to što je vratila na mesto leskovačku dvanaestoplasiranu Zvezdu Granda. Neka ponovo obnovi karijeru u Zvezdama Granda možda se bolje plasira ali da pre roga ne konzumira najeftiniji alkohol od 60 odsto", rekla je Tamara.

Tamara Đurić
foto: Printscreen/Amidži šou

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Tamara Đurić uživa u svakom trenutku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja