MARIJU EGELJU SMUVAO BIVŠI FUDBALER I BIZNISMEN: Otkriveno ko je dečko lepe voditeljke, a evo šta ona kaže na to!
Foto: Sonja Spasić

oglasila se

MARIJU EGELJU SMUVAO BIVŠI FUDBALER I BIZNISMEN: Otkriveno ko je dečko lepe voditeljke, a evo šta ona kaže na to!

Stars -

Voditeljka Marija Egelja uvek je nasmejana i javnost uredno obaveštava o lepom vremenu, ali nikada ne govori o svom privatnom životu. Ipak, nedavno se saznalo da je u vezi, međutim niko nije znao ko je izabranik njenog srca.

Kako za Informer.rs otkriva izvort blizak Mariji, navodno je reč o mladom biznismenu:

Marija Egelja
foto: Printscreen/Instagram

- Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića- izjavio je izvor i dodao da njih dvoje uživaju u ljubavi:

- Predivno im je i Marija ne želi da otkriva ništa jer ne želi da je zapitkuju o Aleksandru s obzirom na to da on nije javna ličnost. Zajedno su više od godinu dana i dosta putuju, a verovatno će uskoro stati i na ludi kamen - dodao je izvor, a tim povodom se oglasila i voditeljka:

- Hvala što pitate za mog dečka, ali reći ću samo da sam emotivno ispunjena i srećna- kratko je prokomentarisala Marija koja nije ni potvrdila saznanja ni demantovala, ali snimak njih dvoje ipak sve dokazuje.

Marija Egelja
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja