REKLI SU MU DA NE ZNA DA PEVA, A POBEDIO JE: Marko Bošnjak glasom je oduševio Srbiju, a evo kako danas IZGLEDA (FOTO)
Foto: Printskrin

MUZIČKO TAKMIČENJE DONELO MU POPULARNOST

REKLI SU MU DA NE ZNA DA PEVA, A POBEDIO JE: Marko Bošnjak glasom je oduševio Srbiju, a evo kako danas IZGLEDA (FOTO)

Stars -

Marko Bošnjak, dečak koji je pre sedam godina fascinirao milionski auditorijum u takmičenju "Pinkove zvezdice", kada je u drugoj sezoni odneo pobedu.

Ovaj talentovani dečak nikada nije odustao od muzike, a svoju karijeru planira da podigne na viši nivo. Pre učešća u "Pinkovim zvezdicama", Marko je bio na jednoj audiciji na kojoj mu je žiri rekao da nije talentovan. To se ispostavilo kao netačno.

"Neki ljudi su mi tada rekli da ne znam da pevam... Ali ne želim da pričam o njima, jer se okrećemo lepim stvarima. Želim da radim na sebi i ne bih više da se obazirem na takve komentare. Dokazao sam da znam da pevam i to je meni najveća nagrada", rekao je Marko.

foto: Printskrin

Nakon što je te 2016. godine pobedio, nastavio je da razvija svoj talenat. Nedavno se prisetio momenta kada je nagradu odneo kući i uz sledeću poruku opisao kako su za njega izgledale ove četiri godine.

"Roditelji i prijatelji su mi bili najveća podrška tokom čitavog takmičenja. Jedva čekam da dođem kući i da sa drugarima proslavim pobedu. Bez njih ne bi bilo moguće da ostvarim ovo. Pre nego što sam izašao na scenu, rekli su mi da budem opušten i da radim ono što najbolje znam", rekao je jednom prilikom Marko Bošnjak.

Pogledajte kako izgleda danas:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track