OVO SE NIKADA NA ESTRADI NIJE DOGODILO! Gabrijela Pejčev jasno stala na stranu Milice Pavlović: Ne može NIKO da ti ubira plodove!
Foto: Kurir televizija, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

dala svoj sud!

OVO SE NIKADA NA ESTRADI NIJE DOGODILO! Gabrijela Pejčev jasno stala na stranu Milice Pavlović: Ne može NIKO da ti ubira plodove!

Stars -

Iako se u početku činilo da niko od kolega nije reagovao na sukob Ane Nikolić i Milice Pavlović u vezi sa pesmom "Provereno", koju je Ana prisvojila i pevala na nastupima s tekstom iz demo verizije, ipak su se neke od kolega oglasile i stale na stranu Milice Pavlović.

Ana Nikolić, Milica Pavlović
foto: Printscreen/Instagram

Jedna od njih je Gabrijela Pejčev, a šta misli o potezu Ane Nikolić i dokle su pevači spremni da idu kada je poštovanje tuđe karijere i pesama u pitanju otkrila je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir televizija

- To uopšte nije pitanje biranja strane, to je pevačka ispravnost. Ako sam ja kupila pesmu, ne možeš ti da objaviš demo verziju koja nema ni zvaničan aranžman. Nije završen tekst, fali druga strofa. Ovo kome god da se desi nije prijatno i niti je lepo. Mogu samo da zamislim kako se oseća - rekla je Gabrijela.

Otkrila je potom i kako bi ona reagovala da se našla u situaciji Milice Pavlović.

- Da se to meni dogodilo, ne znam kako bih reagovala. Stavila sam se u njenu poziciju. Neverovatno mi je da kupiš pesmu, snimiš, objaviš, pesma postane veliki hit i posle 3 nedelje neko pusti demo verziju. Svako od nas ima hiljade i hiljade demo snimaka, ova sitaucija je tako katastrofalna. Ovo se nikada nije desilo - kaže pevačica.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir televizija

Pevačica ističe da ne poznaje nijednog kolegu koji je objavio demo snimak nečije objavljene pesme.

- Ja ne znam nijednog kolegu koji je objavio demo snimak nečije objavljene pesme. Jedno je kaver, to se radi sa odobrenjem autora. Mora da postoji neko rešenje za to, ili na ovaj ili na onaj način. Ne mogu dve osobe da dele pesmu. Ne može bilo ko da ti ubira plodove - rekla je pevačica gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Gabrijela Pejčev
foto: Kurir televizija

Pogledajte u videu šta je sve Gabijela Pejčev rekla o sukobu Ane Nikolić i Milice Pavlović:

03:29

OVO SE NIKADA NA ESTRADI NIJE DOGODILO! Gabrijela Pejčev jasno stala na stranu Milicu Pavlović: Ne može NIKO da ti ubira plodove!

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:35

BEZOBRAZNA JE I PREVRŠILA JE SVAKU MERU, SAD NEĆU DA STANEM Aca Lukas žestoko o sukobu Ane i Milice: NAPALA ME JE LUDA KARLEUŠA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track