02:10

OSEĆALA SAM PREDRASUDE JER MI JE MUŽ JANKO TIPSAREVIĆ! Biljana progovorila o počecima kao modni kreator NIKADA MI NIJE POMOGAO

ISKRENO

OSEĆALA SAM PREDRASUDE JER MI JE MUŽ JANKO TIPSAREVIĆ! Biljana progovorila o svom strastvenom poslu NIKADA MI ZAPRAVO NIJE POMOGAO

Stars -

Uspešna modna kreatorka Biljana Tipsarević progovorila je o svojim počecima, ali i o tome kako je osećala predrasude jer joj je muž Janko Tipsarević.

Naime, modna kreatorka je istakla da joj muž nikada nije pomogao i da je sve uspela sama.

Biljana Tipsarević
foto: Damir Dervišagić

- Kada sam počela da se bavim ovim poslom osetila sam predrasude poput onog njen muž je Janko Tipsarević pa će da joj pomogne. Moj muž meni nije nikada pomogao što se tiče posla. Ne zato što nije hteo, već zato što ja to nisam tražila jer nema potrebe. Tako sam vaspitavana od strane svojih roditelja da sam treba da se izboriš - rekla je Biljana Tipsarević u Sceniranju na Kurir televiziji.- rekla je Biljana Tipsarević u Sceniranju na Kurir televiziji.

Ona je potom i navela kako ona gleda na strast za nečim i kada bi zapravo čovek trebao da odustane i nastavi dalje.

- Ako si za to i dobro radiš svoj posao ti možeš sam i opstaćeš, a ako ne možeš nešto sam onda i ne treba da ga radiš. Verujem da svaki kvalitet, upornost i strast traje - rekla je modna kreatorka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:56

BILJANA TIPSAREVIĆ ŽELI TREĆE DETE! Janko za to NE ZNA, a njegov posao to ODUGOVLAČI? Evo za kada je SVE ISPLANIRALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track