JK ISPROZIVALA CECU ZBOG ZVEZDA GRANDA! Ražnatovićeva ne želi da komentariše Karleušu, ali jedna FOTKA vredi više od reči
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Shutterstock, Printscreen/Zvezde Granda

Instagram rat

JK ISPROZIVALA CECU ZBOG ZVEZDA GRANDA! Ražnatovićeva ne želi da komentariše Karleušu, ali jedna FOTKA vredi više od reči

Stars -

Jelena Karleuša, bivša članica žirija u "Zvezdama Granda", potkačila je ljutu rivalku Svetlanu Ražnatović na svom Instagram profilu kada je rekla da Ceca nije za šou i da je svojim učešćem sahranila takmičenje "Zvezde Granda". Na Instagram prozivke suparnice, Svetlana nije želela da se nastavlja i da se oglašava za medije.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Zvezde Granda
foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković, Damir Dervišagić

Ona je kratko na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja govori više od reči. Pevačica je okačila sliku na kojoj je prikazan grafikon koji pokazuje koliko je finalna emisija pomenutog takmičenja zapravo bila gledana:

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Najgledanije finale "Zvezda Granda" zadnjih deset godina - napisala je Ceca uz priložen grafikon i čine se time želela da stavi tačku na ovu priču.

Svetlana Ceca Ražnatović, Zvezde Granda, Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, Jelena Karleuša je direktno potkačila svoju ljutu rivalku Svetlanu Cecu Ražnatović kada je na Instagramu objavila jedan post sa Tvitera na koji se u svom stilu nadovezala kako bi ponizila koleginicu:

Jelena Karleuša
foto: ATA images

- Meni je šokantno da nisam videla bukvalno nijedan stori, nijedan tvit ili mim posvećen finalu ZG: Stoji to da je Ceca svojim učešćem sahranila "Pinkove zvezde", ali sam bila sigurna da su "Zvezde Granda" jači brend i da će je preživeti. Neko jednostavno nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio... Ljudi su se okupljali subotom ispred TV ekrana da gledaju, sada niko nije ni znao za finale - napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Zvezde Granda, Printscreen/Instagram, Ana Paunković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track