BOJAN KARIĆ JE PRVI MUŽ JELENE KARLEUŠE: Imali su GALA svadbu, od njega se razvela posle 6 meseci, sad PUKAO i drugi BRAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Mihailo Gentleman

LUDO SE VOLELI

BOJAN KARIĆ JE PRVI MUŽ JELENE KARLEUŠE: Imali su GALA svadbu, od njega se razvela posle 6 meseci, sad PUKAO i drugi BRAK (VIDEO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša razvodi se od Duška Tošića, a ovo joj je bio drugi brak.

Jelena se prvi put udala za Bojana Karić 23. septembra 2004. godine. Crkveno venčanje je organizovano u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u "Vili Jelena" sklopili i građanski brak.

Međutim, brak se raspao već u martu 2005. godine. U medijima su se tada pojavljivale svakakve spekulacije, međutim, nikada nije zvanično otkriveno koji je tačan uzrok njihovog naprasnog rastanka.

Jelena Karleuša, Bojan Karić
foto: Printscreen/Youtube/Mihailo Gentleman

"Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje", rekla je jednom prilikom Danijela Karić, Bojanova sestra od strica.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

"Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja", rekla je Karleuša nakon izjave Danijele Karić.

Karleuša i Bojan nisu imali decu, a 2008. godine pevačica se udala za tada fudbalera Duška Tošića.

Njihov brak trajao je 14 godina, imaju ćerke Atinu i Niku, ali ipak je došlo do kraha.

"Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Karleuša na Instagramu.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

Karleuša pokazala svima kako zaista izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track