SEVERINA UZELA OD KEBE 70.000 EVRA! Pevačica pozajmila PARE dok je bila sa Igorom, a sada NEĆE da ih VRATI!
Foto: Nemanja Nikolić, ATA images/Antonio Ahel, Shutterstock

Dužna

SEVERINA UZELA OD KEBE 70.000 EVRA! Pevačica pozajmila PARE dok je bila sa Igorom, a sada NEĆE da ih VRATI!

Stars -

Severina Vučković zarađuje mnogo, ali važi za nekoga ko nikada nema novca jer ne ume da raspolaže njime, a tome svedoči i Kurirovo ekskluzivno saznanje da Draganu Kojić Kebi duguje 70.000 evra.

Severina
foto: ATA images

Korona je kriva

Pevačica je tokom pandemije koronavirusa najviše vremena provodila u porodičnoj kući svog supruga Igora Kojića, a kako nije nastupala zbog mera koje su tada bile na snazi, a novac koji je imala odvojen sa strane veoma je brzo potrošila. Kada je potrošila štek, otišla je kod svekra Dragana i tražila mu na pozajmicu, koju joj je on istog dana dao, otkriva dobro obavešten izvor, blizak pevačici.

1 / 5 Foto: Shutterstock, Beta/Damir Senčar

Digao ruke

- U međuvremenu je ona uhapšena zbog kršenja policijskog časa, a i tu kaznu joj je Keba platio. Brzo nakon toga ona i Igor su se rasturili, a ona je pokupila stvari i vratila se u Hrvatsku. Ono što nas je sve iznenadilo jeste da nikada nije nazvala da vrati pare. Keba je odlučio da joj oprosti sitne dugove, ali ju je u jednom trenutku pozvao za ovaj dug od 70.000 evra. Ona mu je rekla: "Nemam sada", a sledeći put se nije javila i on je digao ruke od toga - navodi naš sagovornik.

Dragan Kojić Keba
foto: Kurir Televizija

Kontaktirali smo s pevačicom kako bi nam prokomentarisala ove navode, ali se Severina nije javljala niti odgovarala na naše poruke do zatvaranja ovog broja.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

02:33

SEVERINA SE TRESLA U NJEGOVOM PRISUSTVU! Nela Bijanić progovorila o ŠOKANTNOM početku karijere i OZOGLAŠENOM HASANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track