ŠOK! Indi Aradinović je tri godine ćutala o Marjanoviću i ubijenoj Jeleni, a sad odlučila da kaže sve što joj je na duši!
Foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva, Tamara Trajković

iskrena

ŠOK! Indi Aradinović je tri godine ćutala o Marjanoviću i ubijenoj Jeleni, a sad odlučila da kaže sve što joj je na duši!

Stars -

Posle šest godina razrešen je slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović, a njen suprug Zoran Marjanović proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvorske kazne.

Ovim povodom za Pink.rs se oglasila pevačica Indira Aradinović Indi, koja je bila bliska sa pokojnom Jelenom, dok je sa Zoranom poslovno sarađivala.

Indi se tri godine povodom slučaja Marjanovića nije oglašavala, a sad je za iznela svoj stav.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam se iz tog slučaja potpuno povukla. Naravno da sam šokirana zbog presude i činjenice da je on definitivno kriv za ubistvo. Nisam u kontaktu bila ni sa Zoranom, niti sa bilo kim iz porodice Marjanović već tri godine. Jelenu i Zorana sam videla kada sam bila u studiju neposredno pre ubistva i to je to. Nakon toga nismo imali nikakav kontakt. Skoro sam saznala i da je Zoranov otac preminuo. Nisam kompetentna da komentarišem presudu, ni odluku suda. Svakako da sam šokirana zbog celog slučaja, nimalo mi nije prijatno - poručila je Indi.

Kuća Zorana Marjanovića, Zoran Marjanović
foto: Nenad Kostić

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:01

Policija ispred kuće Zorana Marjanovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track