BAKLAN JE BRUJAO DA ČOLA IMA SINA KOJEG JE KRIO! On otkrio pravu ISTINU: Skupo će platiti, tražiću za ALIMENTACIJU sve godine
Foto: Dragana Udovičić

mnogo liči

BAKLAN JE BRUJAO DA ČOLA IMA SINA KOJEG JE KRIO! On otkrio pravu ISTINU: Skupo će platiti, tražiću za ALIMENTACIJU sve godine

Stars -

Amir Kazić Leo otkrio je njegovu povezanost sa Zdravkom Čolićem, za kog se pričalo da mu je otac! Pevač je važio za velikog zavodnika na estradi devedesetih i dvadesetih godina. Amira su još '89. godine svi poredili sa velikom balkanskom zvezdom Zdravkom Čolićem, a svojevremeno su kružile glasine i da mu je on otac.

Zdravko Čolić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kazić je to odmah demantovao, ali nije krio da mu imponuje povezivanje sa Čolićem, budući da je i danas jedna od najvećih muzičkih zvezdi.

- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata - rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

Almir Kazić Leo
foto: Printsceen

- Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali - rekao je Amir Kažić Leo.

Leo je obožavao druženje sa drugaricama sa estrade, sa mnogima je bio povezivan, a nikada nije krio da se u ženskom društvo oseća lepo i prijatno. Dame su padale na njegov šarm, a on je znao da koristi svoj glas, kako bi ih osvojio.

Poznato je da je Leo obožava fudbal, koji mu je i hobi pa često sa svojim prijateljima igra fudbal. Međutim, pre nekoliko godina na treningu Leo je doživeo nezgodu i morao je hitno u bolnicu u Zagrebu. Tamo su ustanovljene povrede levog kolena i napuknuće rebra.

Iako u svojim pjesmama uglavnom peva o nesretnim ljubavima, Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.

kurir.rs

Bonus video:

00:35

TATA, VOLIMO TE! Zdravko Čolić prišao ĆERKAMA na koncertu, a snimak raznežio region, one počele da VRIŠTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track