MALO KO ZNA DA SU OVE SRPSKE POZNATE LIČNOSTI U SRODSTVU! Dačićeva sestra je glumica, a ovaj poznati šmeker je Severinin STRIC!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Beta/Damir Sencar, Sonja Spasić, Nenad Kostić

NE PRIČAJU ČESTO O TOME

MALO KO ZNA DA SU OVE SRPSKE POZNATE LIČNOSTI U SRODSTVU! Dačićeva sestra je glumica, a ovaj poznati šmeker je Severinin STRIC!

Stars -

Mnoge poznate ličnosti imaju rodbinu na javnoj sceni, a ljudi ne mogu da pretpostave ko je sve u krvnom srodstvu.

Javnosti je malo poznato da su Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić rod.

"Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović", otkrio je Ognjen jednom prilikom.

Ognjen Amidžić, Aleksandra Jeftanović
foto: Damir Dervišagić

Malo ko je znao i da je rođena sestra Ivice Dačića naša poznata glumica. Znate je iz serije Porodično blago gde je igrala lik sekretarice Zorice, koja je zaposlena u kancelariji sudije Ljubomira Starčevića Risa, kojeg glumi Branimir Lečić.

Emica Dačić
foto: Pirtnscreen

Ona se zove Emica Dačić, a pored ove serije igrala je u serijama "Stižu dolari" (glumila je Gordanu Petrović), "Jelena" (glumila je zubarku) i "Miris kiše na Balkanu" (glumila je Spaseniju).

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin i Mirko Pajčin (Baja Mali Knindža) su brat i sestra od strica.

Ksenija Pajčin
foto: Marina Lopičić

Malo je poznato javnosti da joj je Baja posvetio i pesmu "Spavaj kraljice".

Baja Mali Knindža
foto: Printscreen/Happy

Glumica Iva Ilinčić obradovala je sve kada je podelila fotografiju sa porodičnog okupljanja.

Naime, na slikama se nalazi i svetski poznata dizajnerka Roksanda Ilinčić koja oblači Kejt Midlton, Šarliz Teron, Mišel Obamu, Kejt Blančet i druge. Iva i Roksanda su rođake, što javnost dosad nije znala, a fotografija je pokrenula lavinu komentara.

Iva Ilinčić
foto: ATA images

I dok svi znaju Slobodinu mlađu sestru, glumicu Draganu Mićalović, pa čak i stariju Mirjanu, iako se ona ne bavi javnim poslom, malo ko zna da je poznata srpska glumica u bliskom srodstvu sa Elenom Karaman Karić.

Elena Karaman, Elena Karić
foto: Damir Dervišagić

Sloboda i Elena gotovo nikada u javnosti ne ističu da su rođake, pa mnogi nisu ni upoznati sa ovom činjenicom. Naime, njihove bake su rođene sestre, te je Elena Slobodi sestra od tetke.

Sloboda Mićalović
foto: Ana Paunković

Jedna od najpopularnijih pevačica Severina Vučković retko priča o svom poreklu. Iako je dosta vremena provodila u Srbiji, malo ko zna da joj je stric jedan naš popularni glumac.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images

Severinin otac Sever Vučković je Srbin poreklom iz Trebinja, Republike Srpske, a njegov brat, Severinin stric je popularan glumac, Aljoša Vučković.

Aljoša Vučković
foto: Marina Lopičić

Kada se Željko Joksimović prvi put našao u ulozi producenta dok je sarađivao sa Draganom Bjelogrlićem na snimanju filma Toma, otkrile su se neke interesantne činjenice vezane za živote poznatog glumca i reditelja i pevača.

Kurir.rs

Bonus video:

02:35

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track