KOMŠINICA DETALJNO OPISALA KAKO SE SEVERINA SUKOBILA SA SESTROM: Marijana je imala krv na rukama, pala je na pod, pa VIKALA
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

IZNELA PRIVATNOST PEVAČICE

KOMŠINICA DETALJNO OPISALA KAKO SE SEVERINA SUKOBILA SA SESTROM: Marijana je imala krv na rukama, pala je na pod, pa VIKALA

Stars -

Marijana Vučković Popović tvrdi da je njena sestra Severina pokušala da je ubije u stanu njihove majke Ane u Splitu, a sada su isplivali novi detalji sukoba.

Naime, komšinica porodice Vučković Patricija, otkrila je šta je čula u svojoj blizini.

Severina Vučković, Povrede
foto: Privatna Arhiva

"Ja sam spavala, došla sam s posla i zaspala i odjednom čujem da neko jako zvoni i da jako tuče na vrata. Otvorila sam i vidim gospođu na vratima, prvi put je vidim. Kaže da je moja komšinica, da se zove Marijana. Ja je pitam gde ona živi, ona kaže gore. Ja je pitam šta je bilo, vidim joj krv na rukama, a ona traži da se zove Hitna pomoć i policija. Ja sam zvala Hitnu", ispričala je komšinica Patricija za N1 o sukobu sestara Vučković.

Marijana Vučković, Severina
foto: Printscreen/Facebook, ATA images

Kaže da je Marijana stalno ponavljala da se pozove Hitna pomoć.

"Dala sam joj čašu vode, sedela je tu i odjednom je pala na pod i zvala upomoć pa izašla napolje", kaže Patricija i dodaje da je jedan od komšija otišao do stana u kojem živi Severinina majka.

"Majka se spustila i govori joj da se digne, a ona ništa, pravi se mrtva", ispričala je komšinica.

Kurir.rs/N1

Bonus video:

00:29

Severina proslavila 50. rođendan: Pogledajte ko sa srpske estrade je došao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja