PEVAČICA-MADAM S MLAĐIM LJUBAVNIKOM PODVODI MLADIĆE: Ugovara s*ks van Srbije, bira samo EGZOTIČNA mesta, a cena za noć je OGROMNA
Foto: Shutterstock

afera

PEVAČICA-MADAM S MLAĐIM LJUBAVNIKOM PODVODI MLADIĆE: Ugovara s*ks van Srbije, bira samo EGZOTIČNA mesta, a cena za noć je OGROMNA

Stars -

Tema elitne prostitucije u Srbiji izaziva pravi haos u domaćoj javnosti i regionu zbog šokantnih detalja da su u njima glavni akteri ljudi koji su povezani sa estradom i to dodatno intrigira javnost.

Jedno od najkontroverznijih saznanja bili su da je žene poznatog pevača podvodi devojke, kao i da jedna poznata dama i to pevačica - madam, ali da joj je specijalnost muška prostitucija. Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Ona se, kako su nam rekli upućeni, ovim unosnim biznisom bavi isključivo van granica Srbije. Najčešće mladićima ugovara seks na egzotičnom ostrvu, gde je razvila ovaj biznis i ima dugačak spisak klijentkinja.

Gej, afera, Gej Afera
foto: Shutterstock

Naime, pevačica sve detalje ovog posla s mladićima utanači pre odlaska na egzotično ostrvo, na koje ide često tokom godine jer joj biznis cveta. Oni koji znaju čime se bavi tvrde da joj u svemu ovome pomaže nekoliko godina mlađi ljubavnik, kojeg je uvela u biznis, o kojem njen muž ne zna ništa.

Nakon što se o svemu dogovore, madam u pratnji najčešće tri ili četiri mladića i ljubavnika odlazi na beogradski aerodrom, gde je više puta i bila viđena, iako se o tome gde ide i s kim do sada nije znalo više detalja.

Šema po kojoj madam radi je vrlo razrađena: ona im tamo iznajmljuje hotelske sobe i ugovara poslove s lokalnim ljudima koji se bave slični poslom kao i ona i koji su upućeni u to ko su klijenti koji bi za diskretne susrete s lepuškastim mladićima izdvojili pozamašnu sumu novca.

Kako ovaj biznis bukvalno cveta na ovom ostrvu, gde iz godine u godinu dolazi sve više turista iz svih delova sveta, madam zarađuje ogromne svote novca od podvođenja mladića, kojima je ovo jedini izvor zarade. Što se nje tiče, ona ne zadržava celokupan procenat za sebe, već ga deli napola s lokalcima, koji već imaju razgranatu mrežu kontakata. Inače, klijenti su isključivo žene, jer madam svoje mladiće ne podvodi muškarcima.

Cena se kreće oko 500 dolara za celu noć, ali mogu da dobiju i više, ukoliko klijentela ima neke specijalne zahteve.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track