PRIMETILI SU DA POSTOJI PROBLEM SA PEČATIMA U PASOŠU! Tein menadžer za Kurir: Muzičari su mi javili šta se DESILO na AERODROMU
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia, Printscreen Instagram

nisu finansije

PRIMETILI SU DA POSTOJI PROBLEM SA PEČATIMA U PASOŠU! Tein menadžer za Kurir: Muzičari su mi javili šta se DESILO na AERODROMU

Stars -

Menadžer Tee Taireović Nikola Bojović, javnosti poznatiji kao Bridžis, ponovo se oglasio za Kurir i istakao da pevačicino hapšenje na aerodromu u Hamburgu nema nikakve veze sa finansijama.

On je objasnio da Tea trenutno nema telefon i da se još nije čuo sa njom, ali da je u kontaktu sa muzičarima koji su je pratili na nastupu i koji je čekaju na aerodromu.

Nikola Bridžis
foto: Printscreen

- Ne znam odakle ljudima te informacije. Ne mogu da se čujem sa Teom dok je tamo, ali sam u kontaktu sa muzuičarima koji su nastupali sa njom. Oni su na aerodromu kako bi je sačekali. Kada je prolazila kontrolu, na aerodromu su odmah primetili da postoji neki problem sa pečatima u pasošu. Nisam siguran da li joj nisu našli pečat kada je ulazila u zemlju ili je prekoračila broj dana koji joj je dozvoljen da provede u zemljama koje su članice EU.

Tea Tairović
foto: Printscreen/Instagram

- Tea jeste nastupala u Bugarskoj. Nakon te države, sledeće zakazane nastupe je imala u Nemačkoj. Očekujem da je uskoro puste, pa ću se čuti sa njom i znati pojedinosti cele ove situacije.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:15

Ljudi bacaju pare na Teu Tairović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track