02:07

KADA POMISLIM NA GROBLJE, JEZA ME HVATA! Potresna ispovest ćerke Džeja Ramadanovskog: Vreme ne leči ništa, SAMO TI BUDE JOŠ GORE

KURIR TV

KADA POMISLIM NA GROBLJE, JEZA ME HVATA! Potresna ispovest ćerke Džeja: Vreme ne leči ništa, SAMO TI BUDE JOŠ GORE (VIDEO)

Stars -

"Vreme ne leči ništa , samo napravi još gore", bile su reči ćerke pokojnog Džeja Ramadanovskog kojim je započela svoju bolnu ispovest o voljenom ocu.

Naime, pevačica Marija Ramadanovski gostovala je Pulsu Srbije na Kurir televiziji povodom sutrašnje dvogodišnjice od smrti čuvenog pevača. Tom prilikom ona je otkrila kako se sada oseća, ali i kada joj tata najviše nedostaje.

Marija Ramadanovski
foto: Kurir televizija

- U početku ne znaš ni šta te je snašlo. Kada ti već dopre do glave šta se desilo, tada ti je tek najgore. Što se mene tiče vreme ne leči ništa, samo još gore napravi jer shvatiš šta se desilo i još više nedostaje. Možda taj prvi deo jeste stresniji, ali tad još nisi pri sebi - rekla je pevačica.

Voditelja Ivana Gajića interesovalo je kada joj je otac zapravo najviše nedostajao.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

- Meni svakodnevno nedostaje. Ja ga stalno pominjem, on je bio moj pokretač kroz život. Mislim da će mi tek kroz život nedostajati u nekim najznačajnijim trenucima. Ja još nisam svesna potpuno jer gde god da pogledam, vidim njega. Da li upalila TV, radio, Instagram, uvek je tu prisutan. Zbog toga i nemam takav osećaj kao da je umro, ali kad pomislim na groblje jeza me hvata - istakla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track