GOCA JE NA SVOJ ROĐENDAN DOBILA UNUKA, A NJEN DOLAZAK NA OVAJ SVET JE PROPRAĆEN ČUDNIM OKOLNOSTIMA! Evo gde se Božinovska rodila
Foto: Damir Dervišagić

malo ljudi ovo zna o njoj

GOCA JE NA SVOJ ROĐENDAN DOBILA UNUKA, A NJEN DOLAZAK NA OVAJ SVET JE PROPRAĆEN ČUDNIM OKOLNOSTIMA! Evo gde se Božinovska rodila

Stars -

Goca Božinovska danas je zasigurno najsrećnija žena na svetu, s obzirom na to da su njen sin Mirko i snaja Bojana dobili drugog sina, i to baš na 58. rođendan pevačice.

Gocin drugi unuk dobio je ime Vukan, a pevačica ushićenost povodom prinove u oglašavanju za Kurir nije krila.

- Presrećna sam. Nema lepše od sreće od ove. Dobila sam unuka na svoj rođendan - rekla je pevačica vidno uzbuđena za Kurir.

Mirko Šijan, Goca Božinovska, Bojana Rodić
foto: Nenad Kostić, Nemanja Nikolić

Međutim, malo ko zna da se pevačica rodila u vozu. Svojevremeno je, gostujući u jednoj emisiji, ispričala detalje toga kako se desilo da se njena majka, koja je preminula u aprilu 2021. godine, porodi u vozu.

- Mene mama nije htela, išla je tri-četiri puta kod nadrilekara u selu da je "gnjave”, kako oni kažu. I kad je trebalo da izbaci plod, Morava je nadošla i nije mogla ponovo da ode kod nadrilekara. Tako je odlučila da rodi, ali živela je u strahu da će to biti oštećeno dete - rekla je tada Goca i nastavila:

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Magazin In

- Bio je ogroman sneg kad je počeo porođaj, voz je kasnio i ona se porodila u vozu. Pomogao joj je kondukter i još jedna žena. Umotali su me u njenu maramu i kondukterov šinjel. Bila sam petnaest dana u izolaciji, samo su me donosili mami na podoj. Četvrtog dana mi je probušila uši i uvukla crvene konce. Doktor je poludeo. Tako je moj život čudno krenuo - izjavila je pevačica svojevremeno.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Šijanova majka Goca Božinovska pridružila se veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track