Tea Tairović MUNJEVIZOM BRZINOM prodala ceo FAN PIT I VIP DEO
Foto: Promo/Andreja Damjanović

Tea Tairović MUNJEVIZOM BRZINOM prodala ceo FAN PIT I VIP DEO

Stars -

Saša Matić poručio: „Od početka se znalo da će biti velika zvezda“, a oglasila se i Sara Jo

Mlada folk zvezda Tea Tairović, ali i njeni mnogobrojni fanovi broje sitno do spektakularnog koncerta na Tašmajdanu koji je zakazan za 17. jun.

Tea je pre nekoliko dana objavila album „Balerina“ koji beleži vrtoglavi uspeh, s obzirom na to da su mnoge pesme u trendingu i da imaju milionske preglede.

Zato su najverniji fanovi odlučili da na vreme obezbede karte, pa je tako Tea raspordala ceo fan pit i VIP deo.

Na albumu se nalazi deset novih pesmama "Balerina", "Bibi habibi", " Izrael i Palestina", "Da si najbolji, "Crno odelo", "Daj daj", "Ne brini majko", "Budalo", "Preterala" i "Ljubavnica".

Da se i kolegima dopada kako novi album, tako i da sa nestrpljenjemiščekuju koncert, dokaz su i komentari na društvenim mrežama.

Tea Tairović
foto: Promo

Sara Jo, je napisala ispod najave koncerta „Ma tako jeee“, dok je Saša Matić imao lepe reči za album.

-Od početka se znalo da će biti velika zvezda... I siguran sam da je tek počela. Tea bravo za neverovatan album. Svaka pesma je ostavila pečat i u svakoj je toliko tebe- poručio je Saša Matić.

Inače, Tei muzički put kreće 2013. kada je učestvovala u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” gde je stekla veliku popularnost, kako kod publike, tako i među žirijem.

Svoj prvi singl objavila je 2014. godine koji je zabeležio veliku popularnost, a nakon toga je nastavila da ređa hitove, da bi 2022. godine objavila je svoj prvi album "Balkanija" koji je izazveo veliko interesovanje.

Sa tog albuma izdvojile su se numere “Balkanija”, “Boy boy”, “Neka pati ona”, “Dva i dva”, “Dubai”, “Kučke i demoni”.

Ova atraktivna pevačica godinama važi za jednu od najtraženijih izvođača, pa je tokom 2022. godine imala preko 250 nastupa.

- Nekada taj broj ljudi na nastupima nije presudan. Na svojim koncertima mi je isto da li pevam za jednog čoveka ili hiljadu ljudi. Uvek se isto uživim. Ta dva sata na bini su razlog zbog kojeg radim- rekla je Tea.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track